podlist.gr

Thank you, Next

Thank you, Next

  1. Ιστοσελίδα
  2. Google
  3. Apple

Το ηχητικό ημερολόγιο για όλα τα δράματα που ζούμε στα γκομενικά μας, από την ομάδα του μεγαλύτερου και πιο ζωντανού community στην Ελλάδα.

12 επεισόδια · 6 ώρες · εβδομαδιαία · ηλικία

Swipe you, Next

Η τεχνολογία έκανε το TYN, ή το TYN την τεχνολογία; Η ομάδα του TYN θέλει να παινέψει το σπίτι της για να μη την πλακώσει, αλλά προβληματίζεται, παθιάζεται, αναρωτιέται και διαφωνεί. Για όσους ακόμα δεν ξέρουν προς τα που να κάνουν swipe, εδώ ένα tap στο “play” αρκεί ;)

Με το κλειδί στο χέρι

Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα του Thank you, Next μεταδίδει ζωντανά από το όρος “Συγκατοίκηση” που βρίσκεται στην κοιλάδα του “Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα στην σχέση μας” και βρέχεται από τον ποταμό “Εγώ πάντως νομίζω ότι θα είναι ωραία να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί”.

Thank you, Ex

TYN σημαίνει προχωράμε - πάμε για άλλα: τα μεγάλα, τα ωραία, τα συγκλονιστικά! Τι συμβαίνει όμως με όσα αφήνουμε πίσω μας; Σε αυτό το επεισόδιο, συζητάμε για όσα έχουμε ξεπεράσει (ή και όχι), για όσα θέλουμε να θυμόμαστε και εκείνα που έχουμε ξεχάσει. Συζητάμε για τα αρχαία πνεύματα του Κακού: τους/τις πρώην.

Κέρατο (Το)

Το κέρατο είναι αιχμηρή προεξοχή στο κεφάλι διαφόρων ζώων. Αποτελείται από κερατίνη και άλλες πρωτεΐνες που περιβάλλουν έναν πυρήνα ζωντανού οστού. Τα κέρατα των ελαφίδων διαφέρουν από αυτά των υπόλοιπων ζώων. Το ίδιο και των ανθρώπων. Κέρατο αλήθειας, από την ομάδα του Thank you, Next.

TYN: (Μη) αποκλειστικό

Ο ήλιος ανατέλλει καθημερινά, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, ο θάνατος και οι φόροι είναι τα μόνα σίγουρα πράγματα στη ζωή, στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Σε αυτό το επεισόδιο, η ομάδα του Thank you, Next αποφασίζει να αναμετρηθεί γενναία με μία από τις παραπάνω αλήθειες και... η συνέχεια αποκλειστικά εδώ.

Πώς να δώσεις σωστό & τίμιο TYN

7o επεισόδιο και η ομάδα του Thank you, Next μπαίνει στην κουζίνα του συναισθήματος για να δημιουργήσει τη συνταγή του τέλειου TYN. Για μισό λεπτό όμως: υπάρχει τέτοιο πράγμα; Γίνεται να είναι γλυκό, ευκολοχώνευτο ή απολαυστικό; Ο χρόνος ξεκινά να μετρά από το “Play”.

Θες να τα φτιάξουμε;

Ήρεμα ρωτάμε.Το team του Thank you, Next παίρνει επιτέλους αυτό το podcast σοβαρά ( ; ). Φοράει φεντόρα, δερμάτινο τζάκετ, μαστίγιο και βουτάει στη ζούγκλα της Αλήθειας για να βρει το «Ιερό Δισκοπότηρο της Σχέσης». Η συνέχεια, στα ακουστικά σας. Cue the adventure music!

Το πρώτο, το καλό

Δεν είναι το πρώτο επεισόδιο του Thank you, Next, ούτε η πρώτη φορά της ομάδας του. Είναι όμως η πρώτη φορά που μαζεύονται γύρω από ένα μικρόφωνο και αναλύουν τα μυστήρια του πρώτου σεξ. Η απόλυτη στιγμή της αλήθειας, της απογείωσης, της προσγείωσης και όλων των σχετικών αεροπλανικών. Ακόμα και αν ακούς αυτό το pod για πρώτη φορά, η ταύτιση θα είναι ακαριαία.

Sext you, Next

Αυτό το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην τέχνη του chatting, των .GIF και των emoji. H ομάδα του Thank you, Next ανοίγει τον φάκελο "sexting" χωρίς φόβο, χωρίς unsend, αλλά με μπόλικο πάθος, αλήθειες, ιστορίες και σούπερ επιστημονικές συμβουλές για να μην σχηματιστεί το ΤΥΝ στο πληκτρολόγιο των ανθρώπων που μας «καίνε».

Τα one-night stands του ΤΥΝ

Τρίτο και φαρμακερό για την ομάδα του "Thank you, next" και δίνουμε την εκδοχή μας για ένα αμφιλεγόμενο θέμα για όλους, τα one night stand. Ορισμοί της έννοιας “one-night stand”, προσωπικές εμπειρίες και εννοείται οι δικές σας αγαπημένες ιστορίες με τον δικό μας spicy σχολιασμό έρχονται για ακόμη μια εβδομάδα στο καθιερωμένο μας ραντεβού!

Πώς να μη φας TYN από το πρώτο ραντεβού!

Round 2 για την ομάδα του Thank you, next με θέμα-φωτιά, τα πρώτα ραντεβού. Ιδανικό ραντεβού, υπάρχει ή ο καθένας είναι στο δικό του ροζ συννεφάκι; Ποιος πρέπει να πληρώνει στην πρώτη έξοδο; Ποτό, σινεμά ή φαγητό; Αυτά και πολλά ακόμη, θα αναλυθούν στον αέρα μαζί με τις δικές σας ιστορίες.

TYN στον Άγιο Βαλεντίνο

Η ομάδα του Thank You, Next στο πρώτο τους ραντεβού με το μικρόφωνο, συστήνονται, θυμούνται με ρομαντισμό τα πρώτα βήματα του group και εξηγούν γιατί τέλος πάντων πρέπει να αποκτήσει φωνή. Α και φυσικά, αποδομούν τον Άγιο Βαλεντίνο με πραγματικές ιστορίες και συνοπτικές διαδικασίες.