podlist.gr

Αρχείο
Αρχείο

From farm to table: Μια τάση που απασχολεί τη νέα γαστρονομία

H Ελένη Ψυχούλη συζητά με την Two Minutes Angie, κατά κόσμον Άντζελα Καλογεροπούλου, για το μέλλον της τροφής και του πλανήτη.

Food miles, from farm to table, η σύγχρονη γαστρονομία δεν κρίνεται πια από τη συνταγή αλλά από την ανησυχία και το ενδιαφέρον της για τη βιωσιμότητα, το μέλλον του πλανήτη, την ήπια ανάπτυξη, το τοπικό προϊόν. Η δημοσιογράφος και blogger Άντζελα Καλογεροπούλου (TwoMinutes Angie) μας ταξιδεύει στη στρατευμένη όχθη της γεύσης με όλες τις τελευταίες τάσεις που αφορούν το πιάτο μας, αφού καθένας μας είναι ό,τι τρώει. Το καθημερινό μας φαγητό μπορεί να γίνει μια πράξη αντίστασης!

Περισσότερα επεισόδια

Ένα ταξίδι στην Ινδονησία που κράτησε επτά μήνες

Η Ινδονησία απαρτίζεται από 17.508 νησιά και νησίδες και είναι μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες στον κόσμο. Είναι έναςαπίστευτος προορισμός για ταξίδι αναψυχής, αλλά τι γίνεται όταν πας να ζήσεις εκεί;Ο Δημήτρης που είναι εικαστικός άδραξε την ευκαιρία και πήρε μια υποτροφία που του έδωσε την δυνατότητα να ζήσει για κάποιους μήνες στην Ινδονησία. Ο ίδιος μιλάει για την ομορφιά της χώρας και...