podlist.gr

ATHENS VOICE Podcast
ATHENS VOICE Podcast

Με Αυτά Μεγαλώσαμε με τον Παύλο Τουμπέκη | Η συνέντευξη του Κώστα Πάσσαρη στην Αννίτα Πάνια

Σε αυτό το επεισόδιο του podcast «Με Αυτά Μεγαλώσαμε» κάνουμε ένα μικρό twist στη θεματολογία, προς μια πιο crime θεματική. Πάμε, λοιπόν, σε ένα γεγονός που σίγουρα θυμόμαστε όσοι/ες γεννηθήκαμε στη δεκαετία του '90, καθώς έγινε το 2007.

Θυμόμαστε την περιβόητη συνέντευξη του Κώστα Πάσσαρη στην Αννίτα Πάνια, μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κραϊόβα στη Ρουμανία. Να πούμε ότι η συνέντευξη προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, που δεν υπάρχει πια.

Ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια, είχε τη φήμη ενός σκληρού κακοποιού - κι όχι άδικα αν ρίξει κανείς μια ματιά στην εγκληματική δράση του.

Ακούμε αποσπάσματα εκείνης της συνέντευξης, μεταγενέστερες δηλώσεις της Αννίτας Πάνια για το πώς βίωσε εκείνη τη συνύπαρξη με τον Πάσσαρη, ατάκες που έμειναν από τη συνέντευξη, ενώ ρίχνουμε και μια ματιά στη δράση του Κ. Πάσσαρη.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Ζήσε με αγάπη με την Ξένια Κούρτογλου | Το μυστικό της γοητείας είναι να είσαι απλά ο εαυτός σου

Όπως έχετε καταλάβει είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ψάχνει, να διαβάζει, να μαθαίνει, να εξελίσσεται… Μέσα σ’ αυτή την όμορφη αναζήτηση, βρήκα ένα μεγάλο δάσκαλο της εποχής μας, τον Ντίπακ Τσόπρα, και άκουσα ένα συγκεκριμένο διαλογισμό του που λέγεται «the secret of attraction». Ως γυναίκα που θέλω πολύ να είμαι γοητευτική, άκουσα τον διαλογισμό και πραγματικά τον απόλαυσα! Από τότε,...

Business & Marketing Tips | Ξεκλειδώστε ξανά την έμπνευση

Στο 175ο επεισόδιο της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο «Ξεκλειδώστε ξανά την έμπνευση», συζητάμε για ένα από τα πιο ανθρώπινα — και ταυτόχρονα κρίσιμα — ζητήματα για κάθε επιχειρηματία: τη στιγμή που χάνεται η έμπνευση. Συγκεκριμένα θα δούμε: Τι κάνουμε όταν η επιχείρηση περνά κρίση και μαζί της και η ψυχολογία μας; Πώς μπορούμε να ανακτήσουμε την εσωτερική μας φλόγα...

Taste Μakers by efood: Ο Γρηγόρης Κίκης μιλάει για το Hanky Panky

Ένα αστέρι Michelin μόλις στα 27 του, Χρυσός Σκούφος, ένα πάρα πολύ δημιουργικό μυαλό και μπόλικη αγάπη για τη μαγειρική, είναι μερικά από τα κομμάτια του παζλ, που ακούνε στο όνομα Γρηγόρης Κίκης.Στο σημερινό επεισόδιο Taste Makers by efood, μας μιλάει για την έμπνευσή του να ανοίξει παρέα με τους συνεργάτες του το «διαστημικό» μπεργκεράδικο Hanky Panky στα Πετράλωνα και στο Φάληρο.