podlist.gr

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Γλυκά ψυγείου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Ο Στέλιος και η Ελένη βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα και μοιράζονται με τους ακροατές όλα όσα τους έμαθε η ζωή στον πλανήτη της νοστιμιάς: ιστορίες, συνταγές, συμβουλές, σκεύη και γκάτζετ, αγορές, ιδέες μαγειρικές, ιδέες για το πιο έξυπνο art de la table, έξυπνα κόλπα που κάνουν τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη, όλα τα μυστικά των υλικών και των συνταγών, σε μια μαγειρική κουβέντα που λύνει κάθε πρόβλημα, για να γίνεις άσος της πιο νόστιμης, σπιτικής κουζίνας.

Και όλα αυτά με αφορμή το «Μίξερ», το ειδικό συλλεκτικό σπέσιαλ ένθετο περιοδικό που ο Στέλιος Παρλιάρος, o καλύτερος Chef Patissier της Ελλάδας, δημιουργεί σε συνεργασία με την Athens Voice κάθε μήνα. Το περιοδικό Μίξερ είναι βασισμένο σε ένα υλικό, κάθε φορά διαφορετικό. Μέσα στις 36 σελίδες του παρουσιάζονται ολοκαίνουργιες λαχταριστές γλυκές αλλά και για πρώτη φορά αλμυρές συνταγές με βάση το υλικό αυτό. Το πρώτο τεύχος έχει θέμα το «Τυρί». Περιλαμβάνει 10 πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής εμπνευσμένες από το αγαπημένο αυτό υλικό, αλλά και συμβουλές, την ιστορία του τυριού, wine pairing, ιδέες για πλατό τυριών, τα ΠΟΠ τυριά κ.ά.

Όπως το περιοδικό έτσι και το podcast Μίξερ απευθύνεται σε ανθρώπους που λατρεύουν τη μαγειρική αλλά και σε όποιον αγαπά την κουλτούρα της γαστρονομίας.

Στην ομώνυμη σειρά podcast, ο Στέλιος και η Ελένη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα γλυκά του καλοκαιριού: τα γλυκά ψυγείου που αγαπάμε από μικροί.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

40+ με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη και την Ελένη Ψυχούλη | Ζήσε την κάθε μέρα σαν να είναι η πρώτη

Το εβδομαδιαίο podcast από τη Μανίνα Ζουμπουλάκη και την Ελένη Ψυχούλη με θέματα που αφορούν τις γυναίκες ηλικίας 40+.Τι αλλάζει όσο μεγαλώνεις, στο σώμα, στο μυαλό, στην ψυχή, στις ερωτικές-συζυγικές σχέσεις, στις φιλίες, στις σχέσεις με τα παιδιά σου, στις δουλειές, τις δραστηριότητες, τα χόμπι, τον τρόπο που κοιμάσαι, τρως, διασκεδάζεις, ντύνεσαι, βάφεσαι, χτενίζεσαι, κοινωνικοποιείσαι...Όλα...

Μπούκλα 99 - Νεφέλη Μεγκ | Οι γυναίκες δεν χρωστάνε σε κανέναν!

Σε αυτό το επεισόδιο η Νεφέλη σχολιάζει τα «πόθεν έσχες» των νέων Ελλήνων ευρωβουλευτών, αποκαλύπτοντας τα εισοδήματά τους και τις πηγές από τις οποίες προέρχονται. Αναφέρεται σε διάφορα παραδείγματα, από τηλεοπτικούς παρουσιαστές και πολιτικούς έως influencers και αθλητές, επισημαίνοντας τις ανισότητες στις αποδοχές. Παράλληλα, γίνεται συζήτηση γύρω από την επικοινωνιακή διαχείριση στην...

«Πρωινή συνομιλία» με την Αντιγόνη Βαλάκου και τον Δάνη Κατρανίδη

Λίγο πριν τις αρχές του 1980, ο Γιώργος Μανιώτης έγραψε ειδικά για το Τρίτο Πρόγραμμα ένα ραδιοφωνικό έργο με τίτλο «Πρωινή συνομιλία». Μια τηλεφωνική συνδιάλεξη ανάμεσα σε έναν έφηβο και μια παντρεμένη γυναίκα, γίνεται αφορμή να αποκαλυφθούν δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο αντιφατικός κόσμος της εφηβείας και η επικίνδυνη ισορροπία της συζυγικής ευτυχίας. Το έργο σκηνοθέτησε ο Γιώργος Παυριανός και...