podlist.gr

ATHENS VOICE Podcast
ATHENS VOICE Podcast

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Η σημασία του πρωινού

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Ο Στέλιος και η Ελένη βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα και μοιράζονται με τους ακροατές όλα όσα τους έμαθε η ζωή στον πλανήτη της νοστιμιάς: ιστορίες, συνταγές, συμβουλές, σκεύη και γκάτζετ, αγορές, ιδέες μαγειρικές, ιδέες για το πιο έξυπνο art de la table, έξυπνα κόλπα που κάνουν τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη, όλα τα μυστικά των υλικών και των συνταγών, σε μια μαγειρική κουβέντα που λύνει κάθε πρόβλημα, για να γίνεις άσος της πιο νόστιμης, σπιτικής κουζίνας.

Και όλα αυτά με αφορμή το «Μίξερ», το ειδικό συλλεκτικό σπέσιαλ ένθετο περιοδικό που ο Στέλιος Παρλιάρος, o καλύτερος Chef Patissier της Ελλάδας, δημιουργεί σε συνεργασία με την Athens Voice κάθε μήνα. Το περιοδικό Μίξερ είναι βασισμένο σε ένα υλικό, κάθε φορά διαφορετικό. Μέσα στις 36 σελίδες του παρουσιάζονται ολοκαίνουργιες λαχταριστές γλυκές αλλά και για πρώτη φορά αλμυρές συνταγές με βάση το υλικό αυτό. Το πρώτο τεύχος έχει θέμα το «Τυρί». Περιλαμβάνει 10 πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής εμπνευσμένες από το αγαπημένο αυτό υλικό, αλλά και συμβουλές, την ιστορία του τυριού, wine pairing, ιδέες για πλατό τυριών, τα ΠΟΠ τυριά κ.ά.

Όπως το περιοδικό έτσι και το podcast Μίξερ απευθύνεται σε ανθρώπους που λατρεύουν τη μαγειρική αλλά και σε όποιον αγαπά την κουλτούρα της γαστρονομίας.

Στην ομώνυμη σειρά podcast, ο Στέλιος και η Ελένη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για το πρωινό: Ποιοι είναι οι μύθοι του πρωινού; Ισχύει ότι πρέπει να τρώμε ένα πλούσιο γεύμα το πρωί ή ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ακολουθεί τους δικούς του ρυθμούς;

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Πώς είναι η πανεπιστημιακή ζωή στα νησιά του Αιγαίου;

Πώς είναι να σπουδάζεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου; Πόσο οικονομική είναι η φοιτητική καθημερινότητα στα νησιά, ποια είναι τα τμήματα και ποιες οι προκλήσεις; Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δημήτρης Παπαγεωργίου, μας απαντά σε όλα.

Διάσημα εγκλήματα | Ο Μπρούνο της Ρόδου: Η ζωή και ο φρικτός θάνατος του Ηλία Φανούρη

Τη δεκαετία του '70 τα αεροπλάνα έφταναν στη Ρόδο γεμάτα τουρίστες που διψούσαν για ήλιο και θάλασσα. Το ξέσπασμα της σεξουαλικής χειραφέτησης στο εξωτερικό έφερνε στο νησί Γερμανίδες, Αγγλίδες, Σουηδέζες, Ολλανδέζες που αναζητούσαν την εφήμερη ερωτική περιπέτεια και το greek καμάκι. Ο Μπρούνο - Ηλίας Φανούρης ήταν ένα από τα πιο γνωστά καμάκια της Ρόδου, μια από τις πιο καλτ φυσιογνωμίες των...

Πανικοβάλ με τον Γιάννη Νένε | Ο Θοδωρής Τσεκούρας και το τέλος της διαφήμισης όπως την ξέραμε

Πού και πώς διαφημίζονται πλέον τα νέα προϊόντα; Πόσο εύκολα πείθεται ο καταναλωτής και για πόσο χρόνο θυμάται μια διαφήμιση που είδε και, κυρίως, τι προϊόν διαφήμιζε; Πώς βγαίνουνε τα σλόγκαν; Πόσο εκνευριστικές είναι κάποιες διαφημίσεις; Τι θέλουν οι influencers από τη ζωή μας και τι οι διαφημιστές από αυτές; Μια συζήτηση με τον πιο ενδιαφέροντα άνθρωπο να μιλήσει για όλα αυτά.Ο Θοδωρής...