podlist.gr

ATHENS VOICE Podcast
ATHENS VOICE Podcast

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Μαστίχα, η βανίλια της Ελλάδας

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Ο Στέλιος και η Ελένη βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα και μοιράζονται με τους ακροατές όλα όσα τους έμαθε η ζωή στον πλανήτη της νοστιμιάς: ιστορίες, συνταγές, συμβουλές, σκεύη και γκάτζετ, αγορές, ιδέες μαγειρικές, ιδέες για το πιο έξυπνο art de la table, έξυπνα κόλπα που κάνουν τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη, όλα τα μυστικά των υλικών και των συνταγών, σε μια μαγειρική κουβέντα που λύνει κάθε πρόβλημα, για να γίνεις άσος της πιο νόστιμης, σπιτικής κουζίνας.

Και όλα αυτά με αφορμή το «Μίξερ», το ειδικό συλλεκτικό σπέσιαλ ένθετο περιοδικό που ο Στέλιος Παρλιάρος, o καλύτερος Chef Patissier της Ελλάδας, δημιουργεί σε συνεργασία με την Athens Voice κάθε μήνα. Το περιοδικό Μίξερ είναι βασισμένο σε ένα υλικό, κάθε φορά διαφορετικό. Μέσα στις 36 σελίδες του παρουσιάζονται ολοκαίνουργιες λαχταριστές γλυκές αλλά και για πρώτη φορά αλμυρές συνταγές με βάση το υλικό αυτό. Το πρώτο τεύχος έχει θέμα το «Τυρί». Περιλαμβάνει 10 πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής εμπνευσμένες από το αγαπημένο αυτό υλικό, αλλά και συμβουλές, την ιστορία του τυριού, wine pairing, ιδέες για πλατό τυριών, τα ΠΟΠ τυριά κ.ά.

Όπως το περιοδικό έτσι και το podcast Μίξερ απευθύνεται σε ανθρώπους που λατρεύουν τη μαγειρική αλλά και σε όποιον αγαπά την κουλτούρα της γαστρονομίας.

Στην ομώνυμη σειρά podcast, ο Στέλιος και η Ελένη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τη μαστίχα, τις διότητες, τα οφέλη και τη διατροφική της αξία.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

40+ | Φαγητό: Ποιες παραξενιές αποκτούμε μεγαλώνοντας;

Στο νέο επεισόδιο του εβδομαδιαίου podcast τους, Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη μιλούν για τις συνήθειες και τις απαιτήσεις που αλλάζουν όταν μεγαλώνουμε, στην έξοδο για φαγητό αλλά και γενικότερα στην κουζίνα μας. Οι μυρωδιές που πλέον μας ενοχλούν, το ορεκτικό που δεν είναι τόσο ζεστό όσο θα έπρεπε, η σαλάτα που δεν είναι όπως θα τη θέλαμε. Ισχύει ότι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε λιγότερο...

Business & Marketing Tips | Προσλαμβάνετε στελέχη στο μάρκετινγκ;

Στο 169ο podcast της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο « Προσλαμβάνετε στελέχη στο μάρκετινγκ; » συζητάμε για το πώς η επιλογή λάθος ανθρώπου μπορεί να κοστίσει χιλιάδες ευρώ, αλλά και πώς οι σωστές ερωτήσεις – για στρατηγική, brand positioning, customer journey, ψηφιακά κανάλια και εργαλεία μάρκετινγκ – θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τον αληθινό επαγγελματία του...

Διάσημα εγκλήματα | Αϊλίν Σάιντεν: Το τρίο και η άγρια δολοφονία της

H Αϊλίν Σάιντεν και ο Ζάκαρι Άμπελ ήταν φίλοι από το λύκειο και, αφότου έσμιξαν ξανά, κρατούσαν τον δεσμό τους κρυφό γιατί ο Άμπελ είχε ήδη σχέση με την Κριστίνα Αράχο. Η Κριστίνα, προκειμένου να μη χάσει τον Ζάκαρι, αποδέχτηκε την ερωτική σχέση του με την Αϊλίν. Ο Ζάκαρι είχε αρχίσει να βγαίνει και με τις δύο γυναίκες ταυτόχρονα το 2017, ενώ η Αϊλίν άρχισε να εργάζεται στη μάντρα...