podlist.gr

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Τα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Ο Στέλιος και η Ελένη βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα και μοιράζονται με τους ακροατές όλα όσα τους έμαθε η ζωή στον πλανήτη της νοστιμιάς: ιστορίες, συνταγές, συμβουλές, σκεύη και γκάτζετ, αγορές, ιδέες μαγειρικές, ιδέες για το πιο έξυπνο art de la table, έξυπνα κόλπα που κάνουν τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη, όλα τα μυστικά των υλικών και των συνταγών, σε μια μαγειρική κουβέντα που λύνει κάθε πρόβλημα, για να γίνεις άσος της πιο νόστιμης, σπιτικής κουζίνας.

Και όλα αυτά με αφορμή το «Μίξερ», το ειδικό συλλεκτικό σπέσιαλ ένθετο περιοδικό που ο Στέλιος Παρλιάρος, o καλύτερος Chef Patissier της Ελλάδας, δημιουργεί σε συνεργασία με την Athens Voice κάθε μήνα. Το περιοδικό Μίξερ είναι βασισμένο σε ένα υλικό, κάθε φορά διαφορετικό. Μέσα στις 36 σελίδες του παρουσιάζονται ολοκαίνουργιες λαχταριστές γλυκές αλλά και για πρώτη φορά αλμυρές συνταγές με βάση το υλικό αυτό. Το πρώτο τεύχος έχει θέμα το «Τυρί». Περιλαμβάνει 10 πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής εμπνευσμένες από το αγαπημένο αυτό υλικό, αλλά και συμβουλές, την ιστορία του τυριού, wine pairing, ιδέες για πλατό τυριών, τα ΠΟΠ τυριά κ.ά.

Όπως το περιοδικό έτσι και το podcast Μίξερ απευθύνεται σε ανθρώπους που λατρεύουν τη μαγειρική αλλά και σε όποιον αγαπά την κουλτούρα της γαστρονομίας.

Στην ομώνυμη σειρά podcast, ο Στέλιος και η Ελένη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο ενδέκατο επεισόδιο συζητάνε για τα γλυκά της παιδικής τους ηλικίας.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στο επιχειρείν δεν χρειάζεται πάντοτε να ανακαλύπτετε τον τροχό

Tα podcasts «Marketing & Business Tips» με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα είναι η στήλη που φιλοδοξεί να εμπνεύσει επιχειρηματικά, να σας δώσει ιδέες, συμβουλές αλλά και ερεθίσματα για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες.Με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας κάθε εβδομάδα θα αναλύει...

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Μαστίχα, η βανίλια της Ελλάδας

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!Ο Στέλιος και η Ελένη βάζουν στο...

Με Αυτά Μεγαλώσαμε με τον Παύλο Τουμπέκη | Ο Λάκης Γαβαλάς στη φυλακή

Πάμε πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2010, για να θυμηθούμε τις μέρες και τις νύχτες του Λάκη Γαβαλά στη φυλακή.Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ 2012-2013, πέρασε σχεδόν 15 μήνες προφυλακιστέος στον Κορυδαλλό, μέχρι να γίνει η δίκη του για χρέη προς το Δημόσιο.Τι έκανε την πρώτη μέρα στη φυλακή, ποιο τραγούδι έλεγε, ποιο ντοκιμαντέρ είδε τη νύχτα πριν αποφυλακιστεί, τι δώρο του έκαναν οι...