podlist.gr

Storyteller με την Επιστήμη Μπινάζη | O Ρωμανός Γεροδήμος μιλάει για την επιβίωση στον 21ο αιώνα

Η Επιστήμη Μπινάζη μιλάει με τον Ρωμανό Γεροδήμο, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Οδηγός επιβίωσης για τον 21ο αιώνα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Athens Voice Books.

Μιλάμε για όλα όσα μας δυσκολεύουν και μας κρατούν όρθιους: τον χρόνο που δεν φτάνει, τις σχέσεις που δοκιμάζονται, την ανάγκη να ζούμε με νόημα — έστω και μέσα στο χάος.

Μια κουβέντα που, όπως και το βιβλίο, είναι πρακτική, ανθρώπινη, και λίγο πιο απαραίτητη απ’ όσο νομίζαμε.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Διάσημα Εγκλήματα | Η δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε δολοφονημένη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών στις 17 Οκτωβρίου 2017, έχοντας δεχθεί συνολικά 14 μαχαιριές στην πλάτη και τον θώρακα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στο χέρια, τα οποία κατέδειξαν την προσπάθεια που κατέβαλλε, προκειμένου να προφυλαχθεί και να ξεφύγει από τον δολοφόνο της.Για τη δολοφονία της εφοριακού της Α’ ΔΟΥ Πειραιά είχε συλληφθεί 20 μέρες μετά ένας...

Ζήσε με αγάπη με την Ξένια Κούρτογλου | Πώς να ακούτε τα μηνύματα που στέλνει το σώμα σας

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πως κάθε φορά που βιώνουν μια σωματική διαταραχή ή ένα πόνο, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο τρόπος που το σώμα στέλνει ένα μήνυμα γιατί έχουμε απομακρυνθεί από την αλήθεια μας, τις αξίες μας, τις ανάγκες μας. Ουσιαστικά, ενώ συνήθως τα αίτια αναζητούνται σε φυσικούς ή εξωτερικούς λόγους, πχ ένα κακό φαγητό, ένας κρύος καιρός ή κάτι...

40+ | Φαγητό: Ποιες παραξενιές αποκτούμε μεγαλώνοντας;

Στο νέο επεισόδιο του εβδομαδιαίου podcast τους, Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη μιλούν για τις συνήθειες και τις απαιτήσεις που αλλάζουν όταν μεγαλώνουμε, στην έξοδο για φαγητό αλλά και γενικότερα στην κουζίνα μας. Οι μυρωδιές που πλέον μας ενοχλούν, το ορεκτικό που δεν είναι τόσο ζεστό όσο θα έπρεπε, η σαλάτα που δεν είναι όπως θα τη θέλαμε. Ισχύει ότι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε λιγότερο...