podlist.gr

Τα Παραπαραγωγικά του Άγγελου Σφακιανάκη | Το Λουλούδι του δάσους, ο Χάρης Κατσιμίχας και οι Apurimac

Σε μια δυναμική συνέντευξη του Χάρη και του Πάνου Κατσιμίχα στο περιοδικό «Μετρό» ιστορούν την άρνηση της δισκογραφικής τους εταιρείας να κυκλοφορήσει την εργασία του Χάρη, πάνω σε ινδιάνικα ποιήματα με το λατινοαμερικάνικο συγκρότημα Apurimac. Η απογοήτευση του Χάρη βρέχει τη Μεσογείων. Ο Παντελής Θαλασσινός ειδοποιεί τον Άγγελο Σφακιανάκη. Η συνάντηση με τον Χάρη. Η ανάληψη της πραγμάτωσης. Η εργασία. Ένα λατινοαμερικάνικο μουσικό προσκλητήριο στο στούντιο Συν Ένα. Το στούντιο γίνεται δάσος τροπικό. Χαρά και μουσική αλληλεγγύη. Αφήστε τα λουλούδια να ανθίσουν. Η επιτυχία του «Λουλουδιού του δάσους». Τα αφεντικά της επιτυχίας. Η Έλλη Πασπαλά μας υπενθυμίζει πως το «Λουλούδι του δάσους» ανθίζει ακόμα.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Μην περιμένεις την τύχη για την προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη

Η Αδριανή Πίττα, Senior Manager στην ομάδα Client Service της Dialectica, πήρε την απόφαση να επιστρέψει από τη Γερμανία και να μπει στον επιχειρηματικό κόσμο, ορίζοντας η ίδια την τύχη της. Μάλιστα στην ερώτηση: “Τί είναι αυτό που σε κέρδισε στην Dialectica και είπες πάμε να δοκιμάσουμε;”, η Αδριανή ξεχώρισε δύο βασικές παραμέτρους: τους ανθρώπους της Dialectica και το στοιχείο της...

Το να κατακτάς κορυφές σίγουρα δεν είναι τύχη

Ξεκίνησε η σειρά που ήρθε να σου αποδείξει, μέσα από αφιλτράριστες ιστορίες, πως τίποτα δεν είναι τύχη. Καλεσμένοι που ξεκίνησαν από κάπου, αλλά η πυξίδα τους άλλαξε. Και εκείνοι δεν άφησαν τίποτα στην τύχη.Έτσι είναι και η Αγγελική Σοβόλου, Senior Manager στη Dialectica. Θεωρούσε πως δεν θα μπορέσει ποτέ να δουλέψει σε ένα γραφείο και ότι δεν θα έβαζε ποτέ σακάκι, ούσα πρωταθλήτρια στο άλμα...

Taste Μakers by efood: Ο Μιχάλης Μαντζουράνης μιλάει για το Jackaroo

Το όνομα «Jackaroo» σημαίνει βοηθός αγελαδάρη. Ποιος, όμως, έστησε όλη την ιδέα πίσω από το μαγαζί με τις μεγαλύτερες ουρές στην Αθήνα;Είναι ο Μιχάλης Μαντζουράνης και στο σημερινό επεισόδιο The Taste Makers by efood μας μιλάει για την έμπνευσή του, για το πώς καταφέρνει να φέρει εις πέρας τόσες παραγγελίες καθημερινά, αλλά και μας αποκαλύπτει αποκλειστικά τα επόμενά του σχέδια, που κι αυτά...