podlist.gr

ATHENS VOICE Podcast
ATHENS VOICE Podcast

#TsoulomageiremataONair | Έρωτας και φαγητό

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι όπως σας έχω ξαναπεί, φιλαράκια μου. Και όχι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και το καλοκαίρι και κάθε εποχή. Σήμερα μιλάμε για έρωτα και φαγητό, δύο πράγματα συνδεόμενα με τον τρόπο τους. Σας αποκαλύπτω αν εγώ μαγειρεύω σε ραντεβού και, φυσικά, σας δίνω δωράκι 3 σωτήρια μενού για να εντυπωσιάσετε τον/την σύντροφό σας. Φυσικά το 1 μενού είναι για τους vegan φίλους μας. Enjoy.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/717625_tsoulomageiremataonair-me-ton-giorgo-tsoyli-erotas-kai-fagito

Περισσότερα επεισόδια

Business & Marketing Tips | Μιλήστε για το brand σας σε όλες τις γενιές

Στο 187ο podcast της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο «Μιλήστε για το brand σας σε όλες τις γενιές», μιλάμε για ένα από τα πιο δύσκολα –αλλά και πιο κρίσιμα– ζητήματα του σύγχρονου marketing: πώς μπορεί ένα brand να μιλήσει ουσιαστικά σε διαφορετικές γενιές, χωρίς να χάνει τη φωνή του.Boomers, Generation X, Millennials και Zoomers συνυπάρχουν σήμερα στο ίδιο...

Τα βιβλία της ελευθερίας | Φρίντριχ Χάγιεκ: Ο δρόμος προς τη δουλεία

Λονδίνο, 1944. Οι σειρήνες του πολέμου ακούγονται σχεδόν κάθε βράδυ. Μέσα σε αυτή τη σκοτεινή πόλη, ο Φρίντριχ Χάγιεκ γράφει ένα βιβλίο που θα γίνει πιο επίκαιρο απ’ όσο θα φανταζόταν ο ίδιος.Το βιβλίο «Ο δρόμος προς τη δουλεία» είναι μια κραυγή ανησυχίας: τι συμβαίνει όταν το κράτος μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην οικονομία, στη ζωή, στις επιλογές μας; Πότε η προστασία γίνεται έλεγχος; Και πότε...

Ζήσε με αγάπη | Γιατί είναι σημαντική η πρώτη εντύπωση και πώς να κάνετε την καλύτερη

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργούμε όταν γνωρίζουμε κάποιον είναι πολύ σημαντική: είναι κάτι σαν μια «κάρτα γνωριμίας», σαν «προσωπικό μας αποτύπωμα». Δημιουργείται σε λίγα δευτερόλεπτα, πριν καν μιλήσουμε, και καθορίζει τον τρόπο που θα μας αντιμετωπίσουν αργότερα — στην εργασία, στις σχέσεις, στις ευκαιρίες που θα μας ανοιχτούν. Η σημασία της πρώτης εντύπωσης εξηγείται από την βιολογία: ο...