podlist.gr

AUEB Cast
AUEB Cast

Πώς ένα rebranding project περνά από τη θεωρία στην πράξη και από την επιχειρηματική ανάγκη στην πανεπιστημιακή αίθουσα;

Στο νέο επεισόδιο του AUEB Cast, η Chief Marketing Officer της Avis, Μαίρη Φρυδά, συζητά με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Χαράλαμπο Σαριδάκη και φοιτήτριες του ΟΠΑ για τη συνεργασία που οδήγησε στη νέα ταυτότητα του Avis Car Sharing: το Avis Go Now.

Μια συζήτηση γύρω από τη στρατηγική, τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και το πώς ένα πραγματικό επιχειρηματικό project εξελίχθηκε σε ακαδημαϊκό case study.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Kαθηγητής Γιώργος Λεκάκος για την AI & τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Σε αυτό το επεισόδιο η δημοσιογράφος Ελένη Στεργίου υποδέχεται τον Καθηγητή Γεώργιο Λεκάκο από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και διευθυντή του μεταπτυχιακού προγράμματος του ΟΠΑ σε συνεργασία με τη Eurobank (με τίτλο Artificial Intelligence for Digital Transformation).