podlist.gr

Betarades Podcast
Betarades Podcast

⚽️ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΙΩΣ! Ποδοσφαιρική ΔΙΚΑΙΩΣΗ για ΑΤΑΛΑΝΤΑ + προπονητολογία στα "κόκκινα"

Στο νέο επεισόδιο του "Υοu'll never Pod alone" οι Παναγιώτης Κιστογλίδης και Δημήτρης Βασιλάκος, απουσία του Θανάση Χαρίση, σχολιάζουν την ποδοσφαιρική δικαίωση της Αταλάντα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, το "κλείσιμο" της σεζόν με τον τελικό του FA Cup και την τελευταία αγωνιστική στη Σέριε Α, αλλά και την προπονητολογία που έχει βαρέσει "κόκκινο" τις τελευταίες ημέρες. (edited) 








⚽️ Έλα στην... άκρως ποδοσφαιρική παρέα μας 💙 https://plus.acast.com/s/betarades-the-podcast.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Περισσότερα επεισόδια

💰 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ⚽️

Στο νέο επεισόδιο του "You'll Never Pod Alone" οι Παναγιώτης Κιστογλίδης, Δημήτρης Βασιλάκος και Θανάσης Χαρίσης καταγράφουν τους παίκτες που είναι σε καθεστώς μεταγραφής και μπορούν να αλλάξουν τη ζωή της επόμενης ομάδας τους! ⚽️ Έλα στην... άκρως ποδοσφαιρική παρέα μας 💙 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

🚨 ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΒΙΡΤΣ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ; ⚽️ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Στο νέο επεισόδιο του "You'll Never Pod Alone" οι Παναγιώτης Κιστογλίδης, Δημήτρης Βασιλάκος και Θανάσης Χαρίσης σχολιάζουν τη μεταγραφή του Βιρτς στη Λίβερπουλ, μεταφέρουν όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις και σου παρουσιάζουν όσα πρέπει να ξέρεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. ⚽️ Έλα στην... άκρως ποδοσφαιρική παρέα μας 💙 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

💰 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ 2024-25: ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ vs ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ στην ΕΥΡΩΠΗ ⚽️

Στο νέο επεισόδιο του "You'll Never Pod Alone" οι Παναγιώτης Κιστογλίδης, Δημήτρης Βασιλάκος και Θανάσης Χαρίσης κάνουν τον απόλυτο απολογισμό των μεταγραφών της σεζόν που τελείωσε, με τα πιο value deals, αλλά και τις κινήσεις που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν! ⚽️ Έλα στην... άκρως ποδοσφαιρική παρέα μας 💙 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.