Ιχθυοκαλλιέργειες: Χωράφια γεμάτα ψάρια
Άραγε ποια είναι η διαφορά για τον καταναλωτή ανάμεσα σε ένα ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας κι ένα ψάρι ανοιχτής θαλάσσης; Ξέρει όντως από ψάρια ο Έλληνας και τι είναι αυτό που μας κάνει να θεωρούμε τα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας αμφιλεγόμενης ποιότητας; Η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας στον ΕΛΟΠΥ, ο Στέφανος Ντήμας, νεαρός ιχθυοκαλλιεργητής στη Θεσπρωτία και ο Δρ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών του ΕΚΛΕ μας εξηγούν.