podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Απληστία, Οικογενειακές Σχέσεις & το Άγιο Όρος - Ο Γιάννης Παντελίδης Περγαντάς στο BusinessTalks150

Στο επεισόδιο 150 μιλήσαμε με τον Γιάννη Πεντελίδη-Περγαντά ο οποίος είναι πλέον CEO της PowerHealth, μιας από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στην Ελλάδα την οποία και περέλαβε από τους γονείς του. Συζητήσαμε για τις επιχειρηματικές κινήσεις του, τις σχέσεις με την οικογένειά του και πώς συνδυάζονται αρμονικά με την επιχείρηση, καθώς και το πώς κατάφερε να βρει το "φως στο τούνελ" με τη βοήθεια του Θεού πηγαίνοντας στο Άγιο Όρος.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/-------BusinessTalks150-e2rff8d

Περισσότερα επεισόδια

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου (BusinessTalks 194)

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!

Γιάννης Μπουρούσης: Έπαιξα Μπάσκετ για να Βοηθήσω την Οικογένεια Μου - BusinessTalks 193

Στο BusinessTalks 193 είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τον Γιάννη Μπουρούση. Έναν από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες μπασκετμπολίστες. Δε συζητήσαμε όμως για αγωνιστικά θέματα, αλλά για το τι τον ώθησε να ξεκινήσει το μπάσκετ, τις δυσκολίες που πέρασε, πώς διαχειρίζεται τα χρήματά του ένας αθλητής όταν αποσύρεται, για την εμπειρία του σαν πρόεδρος ομάδας, και πολλά ακόμα!

Το Fund που Επενδύει σε Εταιρείες που Αλλάζουν τον ΚΟΣΜΟ - BusinessTalks192 ft.Νίκος Καλλιαγκόπουλος

Στο BusinessTalks 192 συζητήσαμε με τον Νίκο Καλλιαγκόπουλο, Partner της Big Pi Ventures, για το πώς λειτουργεί ένα fund, γιατί είναι πίσω το οικοσύστημα της Ευρώπης, την πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε καθώς και μερικά από τα success stories εταιρειών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.