podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Από τα χρέη στα best sellers: Ο νέος που αναγέννησε τις εκδόσεις Έσοπτρον - BusinessTalks 17

Πώς ένας 21χρονος ανέλαβε έκτακτα την οικογενειακή του επιχείρηση χωρίς να έχει εμπειρία, με χρέη μεγαλύτερα από μισό εκατομμύριο και κίνδυνο να χάσει την προσωπική του περιουσία και την οδήγησε στην επιτυχία;  

Ο Γιώργος Βουδούρης μοιράζεται μαζί μας πολλά επιχειρηματικά μαθήματα τα οποία χρειάστηκε να μάθει με τον δύσκολο τρόπο και έχει κάποιες συμβουλές για τους νέους επιχειρηματίες. Καλή ακρόαση!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/best-sellers----------BusinessTalks-17-eg3hcs

Περισσότερα επεισόδια

[LIVE] Πώς Χτίζεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Εταιρεία από την Ελλάδα - BusinessTalks 173 ft. Alex Trimis

💙 Ευχαριστούμε την ομάδα του ΤhinkBiz Academy για την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το live podcast!Στο BusinessTalks 173, σε ένα live podcast στην σκηνή του ThinkBiz Academy, συνομιλούμε με τον Αλέξανδρο Τρίμη, co-founder & CEO της Welcome Pickups. Συζητήσαμε για το πώς μπορείς να χτίσεις μια παγκόσμια εταιρεία από την Ελλάδα, πώς προέκυψε η ιδέα, τις δυσκολίες της επιχειρηματικότητας και πολλά ακόμα!

CEO της Coffee Island: Έτσι Φτάσαμε Από την Πάτρα Μέχρι την Ινδία - BusinessTalks 172 (Κ. Κωνσταντινόπουλος)

Στο BusinessTalks 172 έχουμε στην παρέα μας τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος είναι CEO της Coffee Island από το 2013. Συζητήσαμε τα πάντα για τον καφέ που τόσο αγαπάμε, γιατί αυξάνεται η τιμή του, το ταξίδι που περνάει από την συγκομιδή στη κατανάλωση, καθώς και για την εξέλιξη, τις δυσκολίες και το όραμα της Coffee Island!

Το Απόλυτο MASTERCLASS Για ΑΠΕ και Επιχειρηματικότητα - BusinessTalks 171 ft. Κώστας Δανιηλίδης

Στο BusinessTalks 171 by Skytelecom έχουμε στην παρέα μας τον Κώστα Δανιηλίδη, ιδρυτή της Survey Digital Photovoltaics, μιας καινοτόμας Ελληνικής εταιρείας που ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά. Συζητήσαμε για ΑΠΕ, το περιβάλλον, τον πραγματικό λόγο που ακρίβυνε το ρεύμα, καθώς και πολλά μαθήματα για την επιχειρηματικότητα γενικότερα!