podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Από το 0 στο 1 [STARTUPS και Χρηματοδοτήσεις] ft. Stoferno.gr - Business Talks 37

Πώς περνάς από την ιδέα στην πράξη; Πως εξασφαλίζει χρηματοδότηση μια startup και πόσο απαραίτητο είναι τελικά; Πόσο σημαντικό είναι το timing για την επιτυχία και ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει μια startup; Στο νέο Business Talks, έχουμε μαζί μας τον Δημήτρη Λυκούρη, Co-Founder και CEO της Stoferno.gr, μιας startup ταχυμεταφορών η οποία πρόσφατα έλαβε χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ από την Lamda Development! Καλή Ακρόαση!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/0--1-STARTUPS---ft--Stoferno-gr---Business-Talks-37-esqih8

Περισσότερα επεισόδια

O Αγρότης από τη Θεσσαλία που Πούλησε την Εταιρεία του για $110Μ - BusinessTalks 226 Γιώργος Βαρβαρέλης

Στο BusinessTalks 226 έχουμε στη παρέα μας τον Γιώργο Βαρβαρέλη, ο οποίος σαν συνιδρυτής της Augmenta και προερχόμενος από αγροτική οικογένεια στη Θεσσαλία, πούλησε την εταιρεία του για $110 εκατομμύρια και πλέον επενδύει αυτός σε εταιρείες μέσω του δικού του fund, τη Skybound!

Όσα Πρέπει να Ξέρεις για τις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ σε 1 Ώρα - BusinessTalks 225 ft. Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης

Στο BusinessTalks 225 έχουμε στην παρέα μας τον Αλέξανδρο Χριστοδουλάκη, co-founder και CEO της Wealthyhood, της ελληνικής fintech εταιρείας που κάνει τις επενδύσεις πιο απλές και προσβάσιμες για όλους!Κέρδισε μια ΔΩΡΕΑΝ μετοχή αξίας 20€ με τη Wealthyhood και επένδυσε σε χιλιάδες μετοχές και ETFs:

Από τη Λιβαδειά σε Όλο τον Κόσμο: Ο Έλληνας που Διέδωσε τη Στέβια - BusinessTalks 224 ft. Isostevia

Στο BusinessTalks 224 έχουμε στην παρέα μας τον Αντώνη Παναγώτα, ιδρυτή της Isostevia, ο οποίος μας μιλά για το πώς ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να χτίσει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες Στέβιας, καθώς και όλες τις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει το προϊόν του από τη Λιβαδεία... σε δεκάδες χώρες!