podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Από το ΑΓΡΙΝΙΟ στο Διεθνές ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ft Stergios Voskopoulos - Business Talks 81

Στο Business Talks 81 είναι μαζί μας ο Στέργιος Βοσκόπουλος, ένας άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, πήγε σε ελληνικό δημόσιο σχολείο και δημόσιο Πανεπιστήμιο και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εργαστεί σε μεγάλα επενδυτικά funds σε Νέα Υόρκη, Λονδινο, Κίνα και Μέση Ανατολή, αναπτύσει τη δική του πλατφόρμα εναλλακτικών επενδύσεων και επενδύει σε Startups σε ολόκληρο τον κόσμο.  

Ο Στέργιος μοιράζεται μαζί μας όλη τη διαδρομή του από την ελληνική επαρχία μέχρι το Μπαχρέιν και το Ντουμπάι και όλα τα σπουδαία μαθήματα που αποκόμισε από κάθε στάση αυτού του "ταξιδιού".  

Μαζί του δεν γινόταν να μην συζητήσουμε για όλα, από τη οικονομική κατάσταση στην Κίνα και την κρίση του 2008 μέχρι το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, τα ταξίδια και το αγαπημένο του βιβλίο.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/ft-Stergios-Voskopoulos---Business-Talks-81-e1s4i45

Περισσότερα επεισόδια

Ο Λόγος που Δεν Βρίσκουν πια οι Εταιρείες Εργαζομένους - BusinessTalks 187 ft. Georgia Papageorgiou

Στο BusinessTalks 187 έχουμε στην παρέα μας τη Τζώρτζια Παπαγεωργίου, ειδική στο HR και το recruiting, με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συζητήσαμε για το πώς μπορεί να ξεχωρίσει ένα υποψήφιος μιας θέσης εργασίας, τι κάνουν λάθος οι εταιρεία και οι εργαζόμενοι, για το πιο viral HR περιστατικό της χρονιάς, καθώς και γιατί δεν βρίσκουν οι εταιρείες εργαζομένους.

Πώς Βγάζει Λεφτά Ένα Μουσικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα - BusinessTalks 186 ft. Andreas Panagos (PRIMER)

Στο BusinessTalks 186 έχουμε στην παρέα μας τον Ανδρέα Πανάγο, ο οποίος είναι CEO του Primer Music Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα! Συζητήσαμε για τα οικονομικά ενός φεστιβάλ, τι χρειάζεται για να στηθεί σωστά, τις συμφωνίες με τους καλλιτέχνες και πολλά ακόμα!

Το Fund Που Επενδύει 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε Ελληνικές Επιχειρήσεις - BusinessTalks 185 ft. EOS Capital

Στο BusinessTalks 185 έχουμε στην παρέα μας τον Νικόλα Χρυσανθόπουλο, Senior Partner στην EOS Capital, ένα από τα μεγαλύτερα Private Equity Funds στην Ελλάδα. Συζητήσαμε για το πώς λειτουργεί το Private Equity, τι κοιτάνε σε μια εταιρεία πριν επενδύσουν σε αυτή, για τον ανταγωνισμό μεταξύ Private Equity και Venture Capital, και πολλά ακόμα!