podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Business Coach: Πως βοηθάει τις επιχειρήσεις ft. Simina Farcasiu - Business Talks 133

Στο επεισόδιο 133 του Business Talks μαζί μας είναι η Simina Farcasiu, Επαγγελματίας Σύμβουλος και Coach Επιχειρήσεων, εξειδικευμένη στον τομέα του ενισχυμένου ανθρώπινου έργου μέσω των αρχών της επιστήμης του coaching. Με ένθερμη δέσμευση, εκπαιδεύει, συνεργάζεται και στηρίζει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τις ομάδες τους για να υλοποιήσουν το ιδανικό τους όραμα για τις εταιρείες τους. Είναι Ιδρύτρια του The Coaching Science και της Vanity ExclusiveConsulting και Director στη Vanity Exclusive Cosmetics Με μια εκτενή πείρα ως Έμπειρη Διευθύντρια Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στη βιομηχανία καλλυντικών, η Simina διαθέτει εξαιρετικό πάθος για την επιχειρηματικότητα και οι δεξιότητές της περιλαμβάνουν επίσης εξοικείωση με πολλές ξένες γλώσσες, αποτελεσματική επικοινωνία και διεθνή επιχειρηματική εμπειρογνωσία. Ως Ιδιοκτήτρια της "THE COACHING SCIENCE MANAGEMENT CONSULTANCY L.L.C." με έδρα το Ντουμπάι, η Simina και η ομάδα της πιστεύουν στη μετασχηματιστική δύναμη του coaching.

Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

ΚΥΚΝΟΣ: Η Ιστορική Εταιρεία που Έγινε "Startup" 111 Ετών - BusinessTalks 238 Αχιλλέας Αγγελόπουλος

Στο BusinessTalks 238 έχουμε στην παρέα μας τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο, CEO της ιστορικής ΚΥΚΝΟΣ, ο οποίος κατάφερε σε 5 χρόνια να διπλασιάσει τον τζίρο της εταιρείας και να την αναγεννήσει, διατηρώντας την ιστορικότητα του brand. Συζητήσαμε για το μοντέλο διοίκησης που ακολουθεί, πώς βγάζουν νέα προϊόντα, την παραγωγικότητα στην Ελλάδα, τον πρωτογενή τομέα, και πολλά ακόμα!

ΜΗΝ Αγοράσεις Σπίτι Πριν Δεις Αυτό - BusinessTalks 237 ft. Κυριάκος Παπάζογλου (SpitiDaneio)

Στο BusinessTalks 237 έχουμε στην παρέα μας τον Κυριάκο Παπάζογλου, CEO της SpitiDaneio, μιας αδειοδοτημένης εταιρείας που σε βοηθάει να πάρεις τη κατάλληλη απόφαση για το στεγαστικό σου δάνειο. Συζητήσαμε για το πόσο εύκολο είναι να πάρεις δάνειο στην Ελλάδα, τι πρέπει να προσέχεις, για τη σύγκριση μεταξύ ενοικίου και δόσης δανείου, για τις τιμές των ενοικίων, και πολλά ακόμα!

Πού Οφείλεται η ΑΚΡΙΒΕΙΑ στα Προϊόντα; Η Αλήθεια από τον CEO της MyMarket & METRO (BusinessTalks236)

Στο BusinessTalks 236 έχουμε στην παρέα μας τον Αριστοτέλη Παντελιάδη, CEO της METRO και MyMarket. Συζητήσαμε για την ιστορία 50 χρόνων της εταιρείας, το επίπεδο των ελληνικών super market, αν είναι καρτέλ, πού οφείλεται η ακρίβεια στα προϊόντα και πώς θα μειωθούν, και πολλά ακόμα!👉 Άνοιξε λογαριασμό Revolut Business και λάβε 200€ welcome bonus: