podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Calilo: Πως η Αγάπη Για την Ίο Μετατράπηκε σε μια Σειρά Βιώσιμων Επενδύσεων - BusinessTalks 174

Στο BusinessTalks 174 η Έρικα Μιχαλοπούλου, Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων του Ομίλου Calilo, μοιράζεται τις αξίες, το όραμα και τη φιλοσοφία πίσω από τη μακροχρόνια δραστηριότητα του Ομίλου στο νησί της Ίου. Με βαθιά πίστη στη δύναμη της βιώσιμης ανάπτυξης και έναν αληθινό συναισθηματικό δεσμό με τον τόπο, η οικογένεια Μιχαλόπουλου μετατρέπει το όραμα σε πράξη — επενδύοντας σε έναν προορισμό όχι μόνο με σεβασμό στο περιβάλλον και την πολιτιστική του ταυτότητα, αλλά και με διαχρονική δέσμευση στην ποιότητα, την αισθητική και την προσφορά.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Calilo---------------BusinessTalks-174-e333a8s

Περισσότερα επεισόδια

Το Fund Που Επενδύει 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε Ελληνικές Επιχειρήσεις - BusinessTalks 185 ft. EOS Capital

Στο BusinessTalks 185 έχουμε στην παρέα μας τον Νικόλα Χρυσανθόπουλο, Senior Partner στην EOS Capital, ένα από τα μεγαλύτερα Private Equity Funds στην Ελλάδα. Συζητήσαμε για το πώς λειτουργεί το Private Equity, τι κοιτάνε σε μια εταιρεία πριν επενδύσουν σε αυτή, για τον ανταγωνισμό μεταξύ Private Equity και Venture Capital, και πολλά ακόμα!

Αλέξιος Βανδώρος: Από τα Χρέη και τις Κατασκευές στη Κορυφή των Επενδύσεων - BusinessTalks 184

Στο BusinessTalks 184 έχουμε στην παρέα μας τον Αλέξιο Βανδώρο. Αρχιτέκτονα, επιχειρηματία και επενδυτή, με εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο της επιχειρηματικότητας. Συζητήσαμε για τις διάφορες εταιρείες που τρέχει, τα πλεονεκτήματα της ένταξης στο χρηματιστήριο, τις επενδύσεις του, πώς διαχειρίζεται τον χρόνο του, και πολλά ακόμα!

Πώς Έφτιαξε Ένα 100% Ελληνικό Brand Από το 0 Και το Έβαλε σε Όλα τα Ψυγεία - BusinessTalks183

Στο BusinessTalks 183 έχουμε μαζί μας τον Αλέξανδρο Παναγούλια, founder της Yumtales, μιας εταιρείας που αλλάζει την καφεστίαση προσφέροντας νέες επιλογές προϊόντων. Συζητήσαμε για τον κλάδο της εστίασης στην Ελλάδα, γιατί υπάρχει έλλειψη ελληνικών προϊόντων, τις νέες τάσεις στην καφεστίαση που έρχονται από το εξωτερικό, και πολλά ακόμα!