podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Χτίζοντας τη Μεγαλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Ελλάδα - BusinessTalks 181 ft. Seneca Med

Στο BusinessTalks 181 έχουμε μαζί μας τον Γιώργο Κοτταρίδη, ιδρυτή της Seneca Medical Group, μιας εταιρείας που καινοτομεί στο κομμάτι της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα. Συζητήσαμε τους λόγους που η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι πια τόσο taboo, τους πιο συχνούς μύθους που τη συνοδεύουν, πώς ανέπτυξε τις κλινικές σε Ελλάδα & εξωτερικό, τα επόμενα βήματα της εταιρείας και πολλά ακόμα!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/--BusinessTalks-181-ft--Seneca-Med-e35947v

Περισσότερα επεισόδια

Chris Tsounis: Ragebaiting, Φοροδιαφυγή & Οι Νέες Εξαγορές του Εκατομμυρίων- BusinessTalks 203

Στο BusinessTalks 203 έχουμε στην παρέα μας για 2η φορά τον Χρήστο Τσούνη! Συζητήσαμε για τη φορολογία στην Ελλάδα, τη τακτική "rage baiting" που ακολουθεί, γιατί η Ελλάδα είναι πιο μπροστά από άλλες Ευρωπαικές χώρες, τις νέες του εξαγορές, και πολλά ακόμα!

Πώς Χτίζεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Εταιρεία Εκατομμυρίων από την Ελλάδα - BusinessTalks 202 ft. Epignosis

Στο BusinessTalks 202 έχουμε στην παρέα μας τον Σάκη Παπαγγελή, συνιδρυτή της Epignosis, μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στην Ελλάδα! Συζητήσαμε για τη πορεία της Epignosis, πώς αναπτύχθηκε ραγδαία στο εξωτερικό, γιατί αποχώρησε σαν CEO, και πολλά ακόμα!

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - BusinessTalks197 Brian Karey

(reupload) Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!