podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Έφτιαξαν STARTUP Από Ένα MEME ft. Μαρίσα Κατάκη - Business Talks 89

Στο Business Talks 89 είναι μαζί μας η Μαρίσα Κατάκη, μια νέα γυναίκα που, μαζί με την ομάδα της, δημιούργησε την Oqullar 3D & AR Experiences, μια καινοτόμο Startup που δημιουργεί συναρπαστικές εμπειρίες αγορών μέσω 3D & AR (επαυξημένη πραγματικότητα) και "δίνει ζωή" στα προϊόντα λιανοπωλητών.  

Η Μαρίσα, μας μιλάει για το πως προέκυψε η ιδέα αυτής της Startup μέσα από ένα meme, την παρουσία της Startup στην τηλεόραση που εκτόξευσε τη ζήτηση και την έκανε μη διαχειρίσιμη και όλες τις μεγάλες επιτυχίες και αποτυχίες που είχε στη διαδρομή της ως σήμερα.  

Επίσης, μας μιλάει για την επαυξημένη πραγματικότητα, μια τεχνολογία που θα μας απασχολεί όλο και περισσότερο και θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που θα κάνουμε τις αγορές μας στο μέλλον.  

Τέλος, μας μιλάει και για θέματα που αφορούν κάθε άνθρωπο και επιχείρηση, όπως η διαχείριση του άγχους και της αποτυχίας, τις ανασφάλειες μας και την αδυναμία να λέμε όχι και τη σημασία της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/STARTUP---MEME-ft------Business-Talks-89-e1v6psd

Περισσότερα επεισόδια

Από τη Λιβαδειά σε Όλο τον Κόσμο: Ο Έλληνας που Διέδωσε τη Στέβια - BusinessTalks 224 ft. Isostevia

Στο BusinessTalks 224 έχουμε στην παρέα μας τον Αντώνη Παναγώτα, ιδρυτή της Isostevia, ο οποίος μας μιλά για το πώς ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να χτίσει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες Στέβιας, καθώς και όλες τις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει το προϊόν του από τη Λιβαδεία... σε δεκάδες χώρες!

H Startup που Αλλάζει τον Τρόπο που οι Φοιτητές Νοικιάζουν Σπίτια - BusinessTalks 223 MyStudentFlat

Στο BusinessTalks 223 φιλοξενούμε τον Δημήτρη Οικονόμου και την Έλενα Ορφανίδου, ιδρυτές της MyStudentFlat, της startup που αλλάζει τον τρόπο εύρεσης και ενοικίασης φοιτητικής κατοικίας στην Ελλάδα! Μιλάμε για τη στεγαστική κρίση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν φοιτητές και οικογένειες, αλλά και για το πώς η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει πιο δίκαιες και προσβάσιμες λύσεις στην αγορά...

Περικλής Μαζαράκης: Γύρισε Από την Αμερική για να Επενδύσει 250 Εκατομμύρια σε Ελληνικές Εταιρείες

Στο BusinessTalks 222 έχουμε στην παρέα μας τον Περικλή Μαζαράκη, ο οποίος έπειτα από πολλές δεκαετίες με "βαρύ" βιογραφικό στην Αμερική, γύρισε στην Ελλάδα για να φτιάξει την Golden Age Capital, με σκοπό να επενδύσει πάνω από $200 εκατομμύρια σε ελληνικές εταιρείες!