podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Γίνε MASTER στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ft Νίκος Γιαννακόπουλος - Business Talks 76 Powered by M&V Business Consulting

Στο Business Talks 76, συζητάμε με τον Νίκο Γιαννακόπουλο, Public Speaking Coach στην εταιρεία theSPEAKERS, υποψήφιο Διδάκτωρ Μάρκετινγκ στο ΠΑΠΕΙ, συγγραφέα του  βιβλίου Αυτοβελτίωσης "Οι τρεις Αποτυχίες" και πρώην επικεφαλή του MBA's Society University of Piraeus.  

Η συζήτηση μαζι του δεν θα μπορούσε παρά να ειναι για πολλά και διαφορετικά θέματα που όμως όλα σχετίζονται μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα μιλήσαμε για τη σημασία που έχει η επικοινωνία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, τι προβλήματα δημιουργεί η λάθος επικοινωνία και με ποιους τρόπους μπορούμε να την αλλάξουμε προς όφελος δικό μας αλλά και των άλλων.  

Πως μπορούν οι επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια κουλοτύρα επικοινωνίας; Πως πρέπει να μιλάμε στους συναδέλφους και τους εργαζόμενούς μας; Τι είναι τελικά η αποτυχία και πως μπορούμε να την ξεπεράσουμε; Ποια η σημασία των κοινοτήτων και του εθελοντισμού; Σε αυτά και σε πολλά ακόμα έδωσε απαντηση ο εξαιρετικός Νίκος Γιαννακόπουλος!


Το επεισόδιο είναι μια χορηγία της Management & Valuation Business Consulting.

Η M&V Business Consulting αποτελεί εταιρεία συμβουλευτικής με εξειδίκευση στην οργάνωση και την ανάπτυξη  επιχειρήσεων και οργανισμών, σε φυσικό και ψηφιακό επίπεδο, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία σε κάθε  τομέα-τμήμα με γνώμονα την τεχνογνωσία και την καινοτομία. 

Σχεδιάζοντας ένα εξατομικευμένο &  ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνο για κάθε επιχείρηση-οργανισμό βάσει των αναγκών του, χαράζουμε ενιαία  επιχειρηματική στρατηγική προσέγγιση βασισμένη σε πρακτικές και μεθόδους από διεθνώς εφαρμοσμένα  μοντέλα.   Η παραπάνω μεθοδολογία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την καινοτομία μας δίνει το  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την αποκωδικοποίηση των θεμάτων-προβλημάτων ενός οργανισμού επιχείρησης, καθώς και τη δυνατότητα επίλυσης πολυδιάστατων προβλημάτων.


Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/MASTER---ft-----Business-Talks-76-Powered-by-MV-Business-Consulting-e1qc82o

Περισσότερα επεισόδια

Νίκος Λούλης: Η 7η Γενιά της Πιο Ιστορικής Εταιρείας της Ελλάδας από το 1782! - BusinessTalks 235

Στο BusinessTalks 235 έχουμε στην παρέα μας τον Νίκο Λούλη, μέλος της 7ης γενιάς των Μύλων Λούλη (πλέον Loulis Food Ingredients) που πάει πίσω στο 1782! Συζητήσαμε για την ιστορία των σχεδόν 250 ετών της εταιρείας, πώς ανέλαβε την επιχείρηση και πού την έφτασε, τα προβλήματα κατά τις διαδοχές, για τη βιομηχανία στην Ελλάδα, και πολλά ακόμα!

Η Ιστορία της CoffeeBerry: Από 1 Κατάστημα στα 240 σε 8 Χώρες! - BusinessTalks234 ft. Χάρης Γρυπάρης

Στο BusinessTalks 234 έχουμε στην παρέα μας τον Χάρη Γρυπάρη, ιδρυτή και CEO της Coffee Berry, ένα από τα μεγαλύτερα brands καφέ της χώρας! Συζητήσαμε για την ίδρυση και ανάπτυξη της εταιρείας, για τον αν αξίζει να ανοίξεις franchise καφέ στην Ελλάδα, για τη τιμή του καφέ, τα επιχειρηματικά του μαθήματα, και πολλά ακόμα!

Η Ιστορία της Green Cola: Από την Ορεστιάδα σε Όλο τον Κόσμο και τα $120Μ Τζίρο - ΒusinessTalks 233 ft. Γιώργος Βενιέρης

Στο BusinessTalks 233 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο Βενιέρη, CEO της Green Beverages Group, της εταιρείας που δημιούργησε την Green Cola! Συζητάμε για το πώς μια ελληνική εταιρεία από την Ορεστιάδα κατάφερε να ανταγωνιστεί πολυεθνικούς κολοσσούς, να επεκταθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, να συγχωνευτεί με την ΧΗΤΟΣ ΑΕ (Ζαγόρι) και να φτάσει σε τζίρο τα $120 εκατομμύρια!