podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Γίνε MASTER στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ft Νίκος Γιαννακόπουλος - Business Talks 76 Powered by M&V Business Consulting

Στο Business Talks 76, συζητάμε με τον Νίκο Γιαννακόπουλο, Public Speaking Coach στην εταιρεία theSPEAKERS, υποψήφιο Διδάκτωρ Μάρκετινγκ στο ΠΑΠΕΙ, συγγραφέα του  βιβλίου Αυτοβελτίωσης "Οι τρεις Αποτυχίες" και πρώην επικεφαλή του MBA's Society University of Piraeus.  

Η συζήτηση μαζι του δεν θα μπορούσε παρά να ειναι για πολλά και διαφορετικά θέματα που όμως όλα σχετίζονται μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα μιλήσαμε για τη σημασία που έχει η επικοινωνία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, τι προβλήματα δημιουργεί η λάθος επικοινωνία και με ποιους τρόπους μπορούμε να την αλλάξουμε προς όφελος δικό μας αλλά και των άλλων.  

Πως μπορούν οι επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια κουλοτύρα επικοινωνίας; Πως πρέπει να μιλάμε στους συναδέλφους και τους εργαζόμενούς μας; Τι είναι τελικά η αποτυχία και πως μπορούμε να την ξεπεράσουμε; Ποια η σημασία των κοινοτήτων και του εθελοντισμού; Σε αυτά και σε πολλά ακόμα έδωσε απαντηση ο εξαιρετικός Νίκος Γιαννακόπουλος!


Το επεισόδιο είναι μια χορηγία της Management & Valuation Business Consulting.

Η M&V Business Consulting αποτελεί εταιρεία συμβουλευτικής με εξειδίκευση στην οργάνωση και την ανάπτυξη  επιχειρήσεων και οργανισμών, σε φυσικό και ψηφιακό επίπεδο, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία σε κάθε  τομέα-τμήμα με γνώμονα την τεχνογνωσία και την καινοτομία. 

Σχεδιάζοντας ένα εξατομικευμένο &  ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνο για κάθε επιχείρηση-οργανισμό βάσει των αναγκών του, χαράζουμε ενιαία  επιχειρηματική στρατηγική προσέγγιση βασισμένη σε πρακτικές και μεθόδους από διεθνώς εφαρμοσμένα  μοντέλα.   Η παραπάνω μεθοδολογία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την καινοτομία μας δίνει το  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την αποκωδικοποίηση των θεμάτων-προβλημάτων ενός οργανισμού επιχείρησης, καθώς και τη δυνατότητα επίλυσης πολυδιάστατων προβλημάτων.


Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/MASTER---ft-----Business-Talks-76-Powered-by-MV-Business-Consulting-e1qc82o

Περισσότερα επεισόδια

Ο Έλληνας CEΟ που Έχει Δουλέψει σε 15 Χώρες Εξηγεί Γιατί να Μείνεις Στην Ελλάδα - BusinessTalks 176

Στο BusinessTalks 176 έχουμε στην παρέα μας τον Λουκά Τζίτζη, έναν επαγγελματία με εμπειρία από διάφορους κλάδους και γνώσεις που λίγοι άνθρωποι έχουν. Συζητήσαμε για την εμπειρία του από όσες χώρες έχει εργαστεί, την εξέλιξη της Ελλάδας, αν αξίζει πλέον να σπουδάσεις, για το ΑΙ και τον ρόλο που θα έχει στη ζωή μας, και πολλά ακόμα!

Πώς το efood Έγινε Γνωστό σε ΌΛΗ την Ελλάδα - BusinessTalks 175 ft. Χάρης Τάκας

Στο BusinessTalks 175 έχουμε στην παρέα μας τον Χάρη Τάκα, General Manager του Quick Commerce στο efood και πρώτη Marketing Manager στην εταιρεία. Συζητήσαμε για τις ενέργειες που έκαναν το efood γνωστό σε όλη την Ελλάδα, τις επόμενες ενέργειες τις εταιρείας, πώς το ΑΙ θα επηρεάσει το marketing, και πολλά ακόμα!

Calilo: Πως η Αγάπη Για την Ίο Μετατράπηκε σε μια Σειρά Βιώσιμων Επενδύσεων - BusinessTalks 174

Στο BusinessTalks 174 η Έρικα Μιχαλοπούλου, Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων του Ομίλου Calilo, μοιράζεται τις αξίες, το όραμα και τη φιλοσοφία πίσω από τη μακροχρόνια δραστηριότητα του Ομίλου στο νησί της Ίου. Με βαθιά πίστη στη δύναμη της βιώσιμης ανάπτυξης και έναν αληθινό συναισθηματικό δεσμό με τον τόπο, η οικογένεια Μιχαλόπουλου μετατρέπει το όραμα σε πράξη — επενδύοντας σε έναν...