podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Η Άρτεμις Μοναχογιού ΣΠΑΕΙ Όλα τα ΤΑΜΠΟΥ! - Business Talks 87

Στο Business Talks 87 είναι μαζί μας η Άρτεμις Μοναχογιού, μια νέα και δυναμική γυναίκα που έχει δημιουργήσει ήδη δύο πολύ ανερχόμενα brands: τις Vegan σερβίετες Bion και τις eco-friendly οδοντόβουρτσες kubu.  

Η συζήτηση με την Άρτεμις ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και δεν περιορίστηκε μόνο στα Vegan και eco-friendly προϊόντα, αλλά καλύψαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, δίνοντας το πάτημα στην Άρτεμις να σπάσει πολλά ταμπού όπως: η έννοια του επιχειρηματία στη χώρα μας, η γυναικεία επιχειρηματικότητα και η γυναικεία περίοδος.  

Παράλληλα, μας εξιστόρησε τη δική της επιχειρηματική ιστορία και πως κατάφερε από το 0 να παράγει τα δικά της προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και να δημιουργήσει ισχυρές κοινότητες γύρω από αυτά.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/--Business-Talks-87-e1uhped

Περισσότερα επεισόδια

Ο Επιχειρηματίας που Πουλάει "Καθαρό Αέρα" και Έπεισε τον Vezenkov να Επενδύσει - BusinessTalks 200

Στο BusinessTalks 200 (!) έχουμε τον Κωνσταντίνο Λοίζου, ιδρυτή και CEO της EMBIO, που δημιουργεί συσκευές ανίχνευσης βλαβερών ουσιών στον αέρα και στα τρόφιμα. Μιλάμε για την ποιότητα του αέρα, τα “αόρατα” σωματίδια και το πώς η τεχνολογία μπορεί να προστατεύσει την υγεία μας.

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - Brian Karey

Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!