podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Η Influencer των Οικονομικών στην Ελλάδα ft. Ioanna Fo - Business Talks 119 (Powered by Freedom24)

Στο Business Talks 119 καλεσμένη μας είναι η Ioanna Fo, μια δυναμική επιχειρηματίας, επενδύτρια και Content Creator που σπάει τα όρια και επαναπροσδιορίζει την επιτυχία με τους δικούς της όρους.

Ενώ το ταξίδι της Ιωάννας ξεκίνησε από το ΑΠΘ και την σχολή των Τοπογράφων Μηχανικών, το πάθος της για το μάρκετινγκ και τα οικονομικά την οδήγησε σε ένα απροσδόκητο μονοπάτι. 

Αντιλαμβανόμενη την νέα ψηφιακή εποχή, αξιοποίησε τη δύναμη του YouTube και των social media για να γίνει ηγετική φωνή στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις, με τα κανάλια της στο YouTube και το TikTok, ioanna fo, να έχουν χιλιάδες Followers και εκατομμύρια θεατές σε όλη την Ελλάδα.

Όμως, το influence της Ιωάννας εκτείνεται πολύ πέρα από την online παρουσία της.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ίδρυσε την πρώτη της εταιρεία και σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι τριών επιτυχημένων επιχειρήσεων -ενός boutique digital agency, μιας εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων και ενός e-shop. 

Επίσης, είναι μαζί με τον Χρήστο Τσούνη μέτοχος στους Financial Greeks, του μεγαλύτερου δικτύου Financial Influencers στην Ευρώπη.

Η πίστη της στη δύναμη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ως ραχοκοκαλιά της οικονομίας διαφαίνεται στο έργο της, γεγονός που της χάρισε την αναγνώριση από καταξιωμένους οργανισμούς όπως το Πανεπιστήμιο Clinton Global Initiative και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.



Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Influencer-----ft--Ioanna-Fo---Business-Talks-119-Powered-by-Freedom24-e2gll4u

Περισσότερα επεισόδια

Από τη Λιβαδειά σε Όλο τον Κόσμο: Ο Έλληνας που Διέδωσε τη Στέβια - BusinessTalks 224 ft. Isostevia

Στο BusinessTalks 224 έχουμε στην παρέα μας τον Αντώνη Παναγώτα, ιδρυτή της Isostevia, ο οποίος μας μιλά για το πώς ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να χτίσει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες Στέβιας, καθώς και όλες τις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει το προϊόν του από τη Λιβαδεία... σε δεκάδες χώρες!

H Startup που Αλλάζει τον Τρόπο που οι Φοιτητές Νοικιάζουν Σπίτια - BusinessTalks 223 MyStudentFlat

Στο BusinessTalks 223 φιλοξενούμε τον Δημήτρη Οικονόμου και την Έλενα Ορφανίδου, ιδρυτές της MyStudentFlat, της startup που αλλάζει τον τρόπο εύρεσης και ενοικίασης φοιτητικής κατοικίας στην Ελλάδα! Μιλάμε για τη στεγαστική κρίση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν φοιτητές και οικογένειες, αλλά και για το πώς η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει πιο δίκαιες και προσβάσιμες λύσεις στην αγορά...

Περικλής Μαζαράκης: Γύρισε Από την Αμερική για να Επενδύσει 250 Εκατομμύρια σε Ελληνικές Εταιρείες

Στο BusinessTalks 222 έχουμε στην παρέα μας τον Περικλή Μαζαράκη, ο οποίος έπειτα από πολλές δεκαετίες με "βαρύ" βιογραφικό στην Αμερική, γύρισε στην Ελλάδα για να φτιάξει την Golden Age Capital, με σκοπό να επενδύσει πάνω από $200 εκατομμύρια σε ελληνικές εταιρείες!