podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Η Ιστορία της ThreeCents: Από το 0 στην Εξαγορά για $45.000.000 από την CocaCola - BusinessTalks 160

Στο BusinessTalks 160 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο Μπάγκο, συνιδρυτή της ThreeCents, ο οποίος ξεκίνησε από barman και κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο premium και καινοτόμα αναψυκτικά της χώρας. Μας διηγήθηκε όλες τις ιστορίες και τα μαθήματα από το 0 έως την εξαγορά από την CocaCola έναντι 45 εκατομμύρια ευρώ!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/ThreeCents---0----45-000-000---CocaCola---BusinessTalks-160-e2ulguu

Περισσότερα επεισόδια

Η Ιστορία της Green Cola: Από την Ορεστιάδα σε Όλο τον Κόσμο και τα $120Μ Τζίρο - ΒusinessTalks 233 ft. Γιώργος Βενιέρης

Στο BusinessTalks 233 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο Βενιέρη, CEO της Green Beverages Group, της εταιρείας που δημιούργησε την Green Cola! Συζητάμε για το πώς μια ελληνική εταιρεία από την Ορεστιάδα κατάφερε να ανταγωνιστεί πολυεθνικούς κολοσσούς, να επεκταθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, να συγχωνευτεί με την ΧΗΤΟΣ ΑΕ (Ζαγόρι) και να φτάσει σε τζίρο τα $120 εκατομμύρια!

Ο Οργανισμός που Επενδύει $2.2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Στα Ελληνικά Funds - BusinessTalks 232 ft. HDBI

Στο BusinessTalks 232 έχουμε στην παρέα μας τον Δρ. Χάρη Λαμπρόπουλο, Πρόεδρο της HDBI, η οποία διαχειρίζεται πάνω από 2.2 δισεκατομμύρια ευρώ και τα επενδύει σε ελληνικά funds! Συζητήσαμε για τον ρόλο της HDBI, πώς επιλέγει σε ποια funds θα επενδύσει, αν η Ελλάδα είναι ελκυστική για επενδύσεις, και πολλά ακόμα!

Πώς Μπορεί να Επιβιώσει Ένα Κατάστημα το 2026 - BusinessTalks 231 Γιώργος Θεοδώρου (Worship Coffee)

Στο BusinessTalks 231 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο θεοδώρου, ιδρυτή της Worship Coffee, ένα από τα πιο ανερχόμενα brands καφέ. Συζητήσαμε για τη πορεία του μέχρι να ανοίξει και να αναπτυχθεί η εταιρεία, τις δυσκολίες που πέρασε, αν αξίζει το franchise, για τον κλάδο του καφέ γενικότερα και πολλά ακόμα!