podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Κλιματική Κρίση: Συνέπειες Που Δεν Τις Χωράει ο Νους Μας! ft. Θάνος Μπελαλίδης - Business Talks 105

Στο Business Talks 105 είναι μαζί μας ο Θάνος Μπελαλίδης, επικοινωνιολόγος με ειδίκευση σε θέματα βιωσιμότητας και ESG.

Ο Θάνος Μπελαλίδης, είναι συνιδρυτής της Sympraxis που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων αειφορίας, βιωσιμότητας και εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και παρέχει υπηρεσίες σε επιχειρήσεις παγκόσμιας εμβέλειας, όπως COSMOTE /Deutsche Telecom, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ / Philip Morris, ΔΕΗ και Google, καθώς και σε οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και ο ∆ήμος Αθηναίων.

Η εταιρεία του έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα σχεδόν 500 έργα, αξίας κατ' εκτίμηση 50.000.000€, στην Ελλάδα και 15 ακόμη χώρες.

Παράλληλα, ο Θάνος υποστηρίζει συνανθρώπους να ζουν με αφθονία και αρμονία, με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα.

Έχει μοιραστεί τις σκέψεις του στο πλαίσιο θεσμών όπως το TEDx, ενώ είναι ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από το TikTok, το Instagram και το Facebook, όπου κάθε βίντεο του συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/ft------Business-Talks-105-e2bs22j

Περισσότερα επεισόδια

Shein & Temu vs Ελληνικό Εμπόριο: Ο ΑΔΙΚΟΣ Ανταγωνισμός - BusinessTalks 206 ft. ΕΣΕΕ

Στο BusinessTalks 206 έχουμε στην παρέα μας τον Σταύρο Καφούνη, έμπορο και Πρόεδρο της ΕΣΕΕ. Συζητήσαμε για το πώς είναι το εμπόριο στην Ελλάδα σήμερα σε σχέση με παλιότερα, τα πιο κοινά λάθη των Ελλήνων εμπόρων, τη αρνητική επίδραση των Ασιατικών e-shops, και πολλά ακόμα!

Ο Επιχειρηματίας που Έβγαλε Εκατομμύρια από το Cybersecurity - BusinessTalks 205

Στο BusinessTalks 205 έχουμε στην παρέα μας τον Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έχει καταφέρει να χτίσει 2 μεγάλες εταιρείες και πλέον ασχολείται εντατικά με τον κλάδο του cybersecurity. Συζητήσαμε για τα 2 exits που έκανε μέχρι τώρα, την ανάγκη για cybersecurity, το πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες startups σήμερα, και πολλά ακόμα!

SOS: Θα Ξεμείνουμε από ΝΕΡΟ; - BusinessTalks 204 ft. Adam Markakis

Στο BusinessTalks 204 έχουμε στην παρέα μας τον Αδάμ Μαρκάκη, ο οποίος έπειτα από το επιτυχημένο exit της Kineo, πλέον ασχολείται ενεργά με τα θέματα δόμησης στις πόλεις μας, τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν πολίτες και φυσικά... το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης νερού!