podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Ο Έλληνας που Προμηθεύει Ναυτιλία & Βιομηχανίες Παγκοσμίως- Business Talks 141 ft. Θανάσης Ρουσσάκης

Στο επεισόδιο 141 του Business Talks καλεσμένος μας είναι ο Θανάσης Ρουσσάκης, εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης Roussakis Companies, που ειδικεύεται στον ναυτικό και βιομηχανικό εξοπλισμό. Με καταγωγή από την Κρήτη (Ρέθυμνο - Ιεράπετρα) και τη Σάμο, ο Θανάσης διαδέχθηκε τον παππού του, ιδρυτή της εταιρείας, και συνεχίζει την παράδοση της επιχείρησης, εξελίσσοντάς την σε έναν παγκόσμιο προμηθευτή. Είναι προμηθευτής του γνωστού πλοιοκτήτη και εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, τον οποίο θαυμάζει και με τον οποίο διατηρεί στενή συνεργασία. Ο Θανάσης ενδιαφέρεται γενικότερα για τον κλάδο της επιχειρηματικότητας και είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ). Επίσης, συμμετέχει ενεργά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως η "Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς" και το "Propeller Club Port of Piraeus", όπου συνεισφέρει στις προσπάθειες ανάπτυξης και υποστήριξης του ναυτικού τομέα. Η Roussakis Supplies IKE, έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ηγέτης στον κλάδο, προσφέροντας μια εκτενή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης, μηχανήματα, εργαλεία και προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE). Η Roussakis Supplies IKE έχει καταφέρει να αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες επωνυμίες, διαθέτοντας 30.000 κωδικούς σε απόθεμα και τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα σε πάνω από 26 τοποθεσίες παγκοσμίως, καλύπτοντας λιμάνια σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη, η Κίνα, η Ινδία, τα ΗΑΕ, η Αίγυπτος, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Βραζιλία και ο Παναμάς.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/--Business-Talks-141-ft-e2oo6b3

Περισσότερα επεισόδια

[LIVE] Πώς Χτίζεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Εταιρεία από την Ελλάδα - BusinessTalks 173 ft. Alex Trimis

💙 Ευχαριστούμε την ομάδα του ΤhinkBiz Academy για την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το live podcast!Στο BusinessTalks 173, σε ένα live podcast στην σκηνή του ThinkBiz Academy, συνομιλούμε με τον Αλέξανδρο Τρίμη, co-founder & CEO της Welcome Pickups. Συζητήσαμε για το πώς μπορείς να χτίσεις μια παγκόσμια εταιρεία από την Ελλάδα, πώς προέκυψε η ιδέα, τις δυσκολίες της επιχειρηματικότητας και πολλά ακόμα!

CEO της Coffee Island: Έτσι Φτάσαμε Από την Πάτρα Μέχρι την Ινδία - BusinessTalks 172 (Κ. Κωνσταντινόπουλος)

Στο BusinessTalks 172 έχουμε στην παρέα μας τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος είναι CEO της Coffee Island από το 2013. Συζητήσαμε τα πάντα για τον καφέ που τόσο αγαπάμε, γιατί αυξάνεται η τιμή του, το ταξίδι που περνάει από την συγκομιδή στη κατανάλωση, καθώς και για την εξέλιξη, τις δυσκολίες και το όραμα της Coffee Island!

Το Απόλυτο MASTERCLASS Για ΑΠΕ και Επιχειρηματικότητα - BusinessTalks 171 ft. Κώστας Δανιηλίδης

Στο BusinessTalks 171 by Skytelecom έχουμε στην παρέα μας τον Κώστα Δανιηλίδη, ιδρυτή της Survey Digital Photovoltaics, μιας καινοτόμας Ελληνικής εταιρείας που ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά. Συζητήσαμε για ΑΠΕ, το περιβάλλον, τον πραγματικό λόγο που ακρίβυνε το ρεύμα, καθώς και πολλά μαθήματα για την επιχειρηματικότητα γενικότερα!