podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Ο Master Των Startups Απόστολος Αποστολάκης - Business Talks 95 - Powered by Theti Club

Στο Business Talks 95 είναι μαζί μας ο άνθρωπος που βρήθηκε ή βρίσκεται ακόμα πίσω από πολλές επιτυχημένες Startups στην Ελλάδα. E-food, Blueground, doctoranytime.gr, Beat, e-shop.gr, douleutaras.gr, YourHero, InstaShop, WelcomePickups, FlexCar, Spotawheel, είνα κάποιες από τις πιο γνωστές Startups τις οποίες έχει συνιδρύσει ή έχει επενδύσει.

Ο Απόστολος Αποστολάκης είναι επίσης, Founding Partner στους VenturesFriends. Επομένως, είναι από τους καλύτερους γνώστες των Starups και από τους πιο γνωστούς και ενεργούς επενδυτές σε Ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και μαζί του δεν γινόταν να μην συζητήσουμε εφ' όλης της ύλης πιάνοντας τα πιο σημαντικά ζητήματα γύρω από τις Starups και τις επενδύσεις σε αυτές.

Φυσικά, αναφερθήκαμε και στη σπουδαία διαδρομή του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και ο ίδιος ήταν πολύ ανοιχτός και πρόθυμος να μοιραστεί μαζί μας τόσο τις προσωπικές του εμπειρίες όσο και τις γνώσεις και τις απόψεις του.

Με τον Απόστολο, είχαμε μια από τις καλύτερες συζητήσεις μας και αποκομίσαμε και εμείς οι ίδιοι πολλές γνώσεις.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Master--Startups-----Business-Talks-95---Powered-by-Theti-Club-e21tvv1

Περισσότερα επεισόδια

CEO της Coffee Island: Έτσι Φτάσαμε Από την Πάτρα Μέχρι την Ινδία - BusinessTalks 172 (Κ. Κωνσταντινόπουλος)

Στο BusinessTalks 172 έχουμε στην παρέα μας τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος είναι CEO της Coffee Island από το 2013. Συζητήσαμε τα πάντα για τον καφέ που τόσο αγαπάμε, γιατί αυξάνεται η τιμή του, το ταξίδι που περνάει από την συγκομιδή στη κατανάλωση, καθώς και για την εξέλιξη, τις δυσκολίες και το όραμα της Coffee Island!

Το Απόλυτο MASTERCLASS Για ΑΠΕ και Επιχειρηματικότητα - BusinessTalks 171 ft. Κώστας Δανιηλίδης

Στο BusinessTalks 171 by Skytelecom έχουμε στην παρέα μας τον Κώστα Δανιηλίδη, ιδρυτή της Survey Digital Photovoltaics, μιας καινοτόμας Ελληνικής εταιρείας που ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά. Συζητήσαμε για ΑΠΕ, το περιβάλλον, τον πραγματικό λόγο που ακρίβυνε το ρεύμα, καθώς και πολλά μαθήματα για την επιχειρηματικότητα γενικότερα!

Tasteat: Η Πλατφόρμα που Αλλάζει τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ στην Ελλάδα - BusinessTalks 170 ft. Δημήτρης Σουσούδης

Στο BusinessTalks 170 έχουμε στην παρέα μας τον Δημήτρη Σουσούδη, co-founder & CEO της Tasteat, μιας πλατφόρμας που λειτουργεί σαν εργαλείο για ξενοδοχεία και καταλύματα που θέλουν να προσφέρουν λύσεις φαγητού/ποτού στους επισκέπτες τους, εύκολα και γρήγορα! Επένδυσε στη Tasteat εδώ, από μόνο 100€: