podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Πήραν ΕΠΕΝΔΥΣΗ Από Την COFFEE ISLAND ft. Μάριος Βλαχογιάννης - Business Talks 100

Στο Business Talks 100 είναι μαζί μας ο Μάριος Βλαχογιάννης, συνιδρυτής της startup Coffe-Eco, μιας Startup η οποία δημιουργεί πρώτες ύλες για καλλυντικά, βιοπλαστικά, βιοκαύσιμα, εδαφοβελτιωτικά υλικά μέχρι και ζωοτροφές, αξιοποιώντας τα υπολείμματα του καφέ.

Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα επεισόδια για εμάς, καθώς εκτός του ότι είναι το εκατοστό επεισόδιο που κάνουμε και το τελευταίο αυτής της φανταστικής σεζόν, έχουμε για καλεσμένο έναν πολύ καλό μας φίλο, που έρχεται στην εκπομπή για 2η φορά, μετά από 3 χρόνια, έχοντας καταφέρει να πετύχει πολλά με τη startup του.

Ο Μάριος, μας εξιστορεί όλα όσα έγιναν αυτά τα 3 χρόνια, μας περιγράφει το πως είναι οι διαδικασίες της επένδυσης από μια τόσο μεγάλη εταιρεία, τις καλές και τις κακές στιγμές, αλλά και πως ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι και ποιοι οι στόχοι για το μέλλον.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/COFFEE-ISLAND-ft------Business-Talks-100-e25gg59

Περισσότερα επεισόδια

Ο Λόγος που Δεν Βρίσκουν πια οι Εταιρείες Εργαζομένους - BusinessTalks 187 ft. Georgia Papageorgiou

Στο BusinessTalks 187 έχουμε στην παρέα μας τη Τζώρτζια Παπαγεωργίου, ειδική στο HR και το recruiting, με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συζητήσαμε για το πώς μπορεί να ξεχωρίσει ένα υποψήφιος μιας θέσης εργασίας, τι κάνουν λάθος οι εταιρεία και οι εργαζόμενοι, για το πιο viral HR περιστατικό της χρονιάς, καθώς και γιατί δεν βρίσκουν οι εταιρείες εργαζομένους.

Πώς Βγάζει Λεφτά Ένα Μουσικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα - BusinessTalks 186 ft. Andreas Panagos (PRIMER)

Στο BusinessTalks 186 έχουμε στην παρέα μας τον Ανδρέα Πανάγο, ο οποίος είναι CEO του Primer Music Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα! Συζητήσαμε για τα οικονομικά ενός φεστιβάλ, τι χρειάζεται για να στηθεί σωστά, τις συμφωνίες με τους καλλιτέχνες και πολλά ακόμα!

Το Fund Που Επενδύει 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε Ελληνικές Επιχειρήσεις - BusinessTalks 185 ft. EOS Capital

Στο BusinessTalks 185 έχουμε στην παρέα μας τον Νικόλα Χρυσανθόπουλο, Senior Partner στην EOS Capital, ένα από τα μεγαλύτερα Private Equity Funds στην Ελλάδα. Συζητήσαμε για το πώς λειτουργεί το Private Equity, τι κοιτάνε σε μια εταιρεία πριν επενδύσουν σε αυτή, για τον ανταγωνισμό μεταξύ Private Equity και Venture Capital, και πολλά ακόμα!