podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Πώς Επιλέγουμε τι θα Αγοράσουμε; (Τιμή-Αξία-Κόστος) - Business Tips #012

Στο σημερινό Business Tips, ο Χάρης πιάνει ένα κομμάτι των συμπεριφορικών οικονομικών και αναλύει τις διαφορές ανάμεσα σε τιμή, αξία και κόστος καθώς και για το πώς ένας απλός καταναλωτής τα χρησιμοποιεί ώστε να πάρει αποφάσεις σχετικά με το τι θα αγοράσει! Καλή Ακρόαση!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/-----Business-Tips-012-eq127h

Περισσότερα επεισόδια

Άννα Μαρία Μαζαράκη: Η ιστορία του Μεγαλύτερου Ελληνικού Brand Κοσμημάτων - BusinessTalks 207

Στο BusinessTalks 207 έχουμε στην παρέα μας την Άννα Μαρία Μαζαράκη, founder του ομώνυμου brand που έχει εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες κοσμημάτων προσιτής πολυτέλειας. Συζητήσαμε για όλη τη πορεία της Άννας Μαρίας από το 1995 έως σήμερα, τις δυσκολίες της εταιρείας, πώς αναπτύχθηκε, τις συμβουλές της προς τις γυναίκες επιχειρηματίες, και πολλά ακόμα!

Shein & Temu vs Ελληνικό Εμπόριο: Ο ΑΔΙΚΟΣ Ανταγωνισμός - BusinessTalks 206 ft. ΕΣΕΕ

Στο BusinessTalks 206 έχουμε στην παρέα μας τον Σταύρο Καφούνη, έμπορο και Πρόεδρο της ΕΣΕΕ. Συζητήσαμε για το πώς είναι το εμπόριο στην Ελλάδα σήμερα σε σχέση με παλιότερα, τα πιο κοινά λάθη των Ελλήνων εμπόρων, τη αρνητική επίδραση των Ασιατικών e-shops, και πολλά ακόμα!

Ο Επιχειρηματίας που Έβγαλε Εκατομμύρια από το Cybersecurity - BusinessTalks 205

Στο BusinessTalks 205 έχουμε στην παρέα μας τον Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έχει καταφέρει να χτίσει 2 μεγάλες εταιρείες και πλέον ασχολείται εντατικά με τον κλάδο του cybersecurity. Συζητήσαμε για τα 2 exits που έκανε μέχρι τώρα, την ανάγκη για cybersecurity, το πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες startups σήμερα, και πολλά ακόμα!