podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Πως η Spotawheel άλλαξε το Leasing Αυτοκινήτων; - Business Talks 144 ft. Χάρης Αρβανίτης

Στο επεισόδιο 144 καλεσμένος μας είναι ο Χάρης Αρβανίτης, ιδρυτής και CEO της Spotawheel, μιας πρωτοποριακής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Spotawheel έχει φέρει διαφάνεια και αξιοπιστία στην αγορά, μέσω μιας online πλατφόρμας που αξιοποιεί την τεχνολογία για την προσφορά πλήρως ελεγμένων μεταχειρισμένων οχημάτων στους καταναλωτές.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Spotawheel---Leasing----Business-Talks-144-ft-e2pl4iq

Περισσότερα επεισόδια

Chris Tsounis: Ragebaiting, Φοροδιαφυγή & Οι Νέες Εξαγορές του Εκατομμυρίων- BusinessTalks 203

Στο BusinessTalks 203 έχουμε στην παρέα μας για 2η φορά τον Χρήστο Τσούνη! Συζητήσαμε για τη φορολογία στην Ελλάδα, τη τακτική "rage baiting" που ακολουθεί, γιατί η Ελλάδα είναι πιο μπροστά από άλλες Ευρωπαικές χώρες, τις νέες του εξαγορές, και πολλά ακόμα!

Πώς Χτίζεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Εταιρεία Εκατομμυρίων από την Ελλάδα - BusinessTalks 202 ft. Epignosis

Στο BusinessTalks 202 έχουμε στην παρέα μας τον Σάκη Παπαγγελή, συνιδρυτή της Epignosis, μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στην Ελλάδα! Συζητήσαμε για τη πορεία της Epignosis, πώς αναπτύχθηκε ραγδαία στο εξωτερικό, γιατί αποχώρησε σαν CEO, και πολλά ακόμα!

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - BusinessTalks197 Brian Karey

(reupload) Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!