podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Πως η Spotawheel άλλαξε το Leasing Αυτοκινήτων; - Business Talks 144 ft. Χάρης Αρβανίτης

Στο επεισόδιο 144 καλεσμένος μας είναι ο Χάρης Αρβανίτης, ιδρυτής και CEO της Spotawheel, μιας πρωτοποριακής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Spotawheel έχει φέρει διαφάνεια και αξιοπιστία στην αγορά, μέσω μιας online πλατφόρμας που αξιοποιεί την τεχνολογία για την προσφορά πλήρως ελεγμένων μεταχειρισμένων οχημάτων στους καταναλωτές.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Spotawheel---Leasing----Business-Talks-144-ft-e2pl4iq

Περισσότερα επεισόδια

Ο Επιχειρηματίας που Πουλάει "Καθαρό Αέρα" και Έπεισε τον Vezenkov να Επενδύσει - BusinessTalks 200

Στο BusinessTalks 200 (!) έχουμε τον Κωνσταντίνο Λοίζου, ιδρυτή και CEO της EMBIO, που δημιουργεί συσκευές ανίχνευσης βλαβερών ουσιών στον αέρα και στα τρόφιμα. Μιλάμε για την ποιότητα του αέρα, τα “αόρατα” σωματίδια και το πώς η τεχνολογία μπορεί να προστατεύσει την υγεία μας.

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - Brian Karey

Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!