podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Πώς να Επενδύσεις σε STARTUP ft Δημήτρης Καλαβρός - Business Talks 61

Τι είναι VC Fund;  Πως μπορεί κάποιος να επενδύσει σε Startups και πως μια Startup μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε κεφάλαια και επενδυτές; Ο Δημήτρης Καλαβρός Co-Founder του Velocity VC και του Found.ation και Founder του TEDxAthens ήταν μαζί μας στο Business Talks 61 και κάναμε μια εξαιρετική κουβέντα γύρω από το Startup οικοσύστημα της χώρας μας! 

Καλή Ακρόαση!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/STARTUP-ft-----Business-Talks-61-e1i9dc3

Περισσότερα επεισόδια

[LIVE] Πώς Χτίζεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Εταιρεία από την Ελλάδα - BusinessTalks 173 ft. Alex Trimis

💙 Ευχαριστούμε την ομάδα του ΤhinkBiz Academy για την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το live podcast!Στο BusinessTalks 173, σε ένα live podcast στην σκηνή του ThinkBiz Academy, συνομιλούμε με τον Αλέξανδρο Τρίμη, co-founder & CEO της Welcome Pickups. Συζητήσαμε για το πώς μπορείς να χτίσεις μια παγκόσμια εταιρεία από την Ελλάδα, πώς προέκυψε η ιδέα, τις δυσκολίες της επιχειρηματικότητας και πολλά ακόμα!

CEO της Coffee Island: Έτσι Φτάσαμε Από την Πάτρα Μέχρι την Ινδία - BusinessTalks 172 (Κ. Κωνσταντινόπουλος)

Στο BusinessTalks 172 έχουμε στην παρέα μας τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος είναι CEO της Coffee Island από το 2013. Συζητήσαμε τα πάντα για τον καφέ που τόσο αγαπάμε, γιατί αυξάνεται η τιμή του, το ταξίδι που περνάει από την συγκομιδή στη κατανάλωση, καθώς και για την εξέλιξη, τις δυσκολίες και το όραμα της Coffee Island!

Το Απόλυτο MASTERCLASS Για ΑΠΕ και Επιχειρηματικότητα - BusinessTalks 171 ft. Κώστας Δανιηλίδης

Στο BusinessTalks 171 by Skytelecom έχουμε στην παρέα μας τον Κώστα Δανιηλίδη, ιδρυτή της Survey Digital Photovoltaics, μιας καινοτόμας Ελληνικής εταιρείας που ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά. Συζητήσαμε για ΑΠΕ, το περιβάλλον, τον πραγματικό λόγο που ακρίβυνε το ρεύμα, καθώς και πολλά μαθήματα για την επιχειρηματικότητα γενικότερα!