podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Spotify και Netflix σε Κάνουν ό,τι Θέλουν - Business Talks 55

Πως το Netflix, το Spotify και οι υπόλοιπες Streaming πλατφόρμες μας κάνουν να περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο σε αυτές; Με ποιό τρόπο διαχειρίζονται τα δεδομένα μας για να μας προσφέρουν ακριβώς αυτό που θέλουμε;  Στο "Business Talks 55" συζητάμε για το πως κάποιες πλατφόρμες όπως το Netflix και το Spotify έχουν αλλάξει τον τρόπο που καταναλώνουμε και παράγουμε περιεχόμενο και συνεπώς ολόκληρες της βιομηχανίες της μουσικής, του κινηματογράφου και όχι μόνο!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Spotify--Netflix--------Business-Talks-55-e1g0emf

Περισσότερα επεισόδια

Η Ιστορία της Green Cola: Από την Ορεστιάδα σε Όλο τον Κόσμο και τα $120Μ Τζίρο - ΒusinessTalks 233 ft. Γιώργος Βενιέρης

Στο BusinessTalks 233 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο Βενιέρη, CEO της Green Beverages Group, της εταιρείας που δημιούργησε την Green Cola! Συζητάμε για το πώς μια ελληνική εταιρεία από την Ορεστιάδα κατάφερε να ανταγωνιστεί πολυεθνικούς κολοσσούς, να επεκταθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, να συγχωνευτεί με την ΧΗΤΟΣ ΑΕ (Ζαγόρι) και να φτάσει σε τζίρο τα $120 εκατομμύρια!

Ο Οργανισμός που Επενδύει $2.2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Στα Ελληνικά Funds - BusinessTalks 232 ft. HDBI

Στο BusinessTalks 232 έχουμε στην παρέα μας τον Δρ. Χάρη Λαμπρόπουλο, Πρόεδρο της HDBI, η οποία διαχειρίζεται πάνω από 2.2 δισεκατομμύρια ευρώ και τα επενδύει σε ελληνικά funds! Συζητήσαμε για τον ρόλο της HDBI, πώς επιλέγει σε ποια funds θα επενδύσει, αν η Ελλάδα είναι ελκυστική για επενδύσεις, και πολλά ακόμα!

Πώς Μπορεί να Επιβιώσει Ένα Κατάστημα το 2026 - BusinessTalks 231 Γιώργος Θεοδώρου (Worship Coffee)

Στο BusinessTalks 231 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο θεοδώρου, ιδρυτή της Worship Coffee, ένα από τα πιο ανερχόμενα brands καφέ. Συζητήσαμε για τη πορεία του μέχρι να ανοίξει και να αναπτυχθεί η εταιρεία, τις δυσκολίες που πέρασε, αν αξίζει το franchise, για τον κλάδο του καφέ γενικότερα και πολλά ακόμα!