podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Το Απόλυτο MASTERCLASS Για ΑΠΕ και Επιχειρηματικότητα - BusinessTalks 171 ft. Κώστας Δανιηλίδης

Στο BusinessTalks 171 by Skytelecom έχουμε στην παρέα μας τον Κώστα Δανιηλίδη, ιδρυτή της Survey Digital Photovoltaics, μιας καινοτόμας Ελληνικής εταιρείας που ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά. Συζητήσαμε για ΑΠΕ, το περιβάλλον, τον πραγματικό λόγο που ακρίβυνε το ρεύμα, καθώς και πολλά μαθήματα για την επιχειρηματικότητα γενικότερα!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/MASTERCLASS-------BusinessTalks-171-ft-e322n3b

Περισσότερα επεισόδια

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου (BusinessTalks 194)

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!

Γιάννης Μπουρούσης: Έπαιξα Μπάσκετ για να Βοηθήσω την Οικογένεια Μου - BusinessTalks 193

Στο BusinessTalks 193 είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τον Γιάννη Μπουρούση. Έναν από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες μπασκετμπολίστες. Δε συζητήσαμε όμως για αγωνιστικά θέματα, αλλά για το τι τον ώθησε να ξεκινήσει το μπάσκετ, τις δυσκολίες που πέρασε, πώς διαχειρίζεται τα χρήματά του ένας αθλητής όταν αποσύρεται, για την εμπειρία του σαν πρόεδρος ομάδας, και πολλά ακόμα!

Το Fund που Επενδύει σε Εταιρείες που Αλλάζουν τον ΚΟΣΜΟ - BusinessTalks192 ft.Νίκος Καλλιαγκόπουλος

Στο BusinessTalks 192 συζητήσαμε με τον Νίκο Καλλιαγκόπουλο, Partner της Big Pi Ventures, για το πώς λειτουργεί ένα fund, γιατί είναι πίσω το οικοσύστημα της Ευρώπης, την πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε καθώς και μερικά από τα success stories εταιρειών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.