podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Το Fund Που Επενδύει 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε Ελληνικές Επιχειρήσεις - BusinessTalks 185 ft. EOS Capital

Στο BusinessTalks 185 έχουμε στην παρέα μας τον Νικόλα Χρυσανθόπουλο, Senior Partner στην EOS Capital, ένα από τα μεγαλύτερα Private Equity Funds στην Ελλάδα. Συζητήσαμε για το πώς λειτουργεί το Private Equity, τι κοιτάνε σε μια εταιρεία πριν επενδύσουν σε αυτή, για τον ανταγωνισμό μεταξύ Private Equity και Venture Capital, και πολλά ακόμα!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Fund---250-------BusinessTalks-185-ft--EOS-Capital-e36drrr

Περισσότερα επεισόδια

Ο Επιχειρηματίας που Πουλάει "Καθαρό Αέρα" και Έπεισε τον Vezenkov να Επενδύσει - BusinessTalks 200

Στο BusinessTalks 200 (!) έχουμε τον Κωνσταντίνο Λοίζου, ιδρυτή και CEO της EMBIO, που δημιουργεί συσκευές ανίχνευσης βλαβερών ουσιών στον αέρα και στα τρόφιμα. Μιλάμε για την ποιότητα του αέρα, τα “αόρατα” σωματίδια και το πώς η τεχνολογία μπορεί να προστατεύσει την υγεία μας.

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - Brian Karey

Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!