Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνταμ Κοντοβάς στο Μοναστηράκι #121
Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτης του νέου και ήδη πολυσυζητημένου εστιατορίου Ex Machina, θυμάται πώς ξεκίνησε η πορεία του στις κουζίνες.
Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτης του νέου και ήδη πολυσυζητημένου εστιατορίου Ex Machina, θυμάται πώς ξεκίνησε η πορεία του στις κουζίνες.
Θυμάστε πώς ήταν το Πάσχα εν μέσω καραντίνας; Ο Δημήτρης Καπουράνης δεν θα το ξεχάσει ποτέ.