Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνταμ Κοντοβάς στο Μοναστηράκι #121
Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτης του νέου και ήδη πολυσυζητημένου εστιατορίου Ex Machina, θυμάται πώς ξεκίνησε η πορεία του στις κουζίνες.
Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτης του νέου και ήδη πολυσυζητημένου εστιατορίου Ex Machina, θυμάται πώς ξεκίνησε η πορεία του στις κουζίνες.
Επιστροφή στην αξέχαστη συναυλία των Franz Ferdinand πριν από 20 ολόκληρα χρόνια.
Ο Μιχάλης Δέλτα σε μια αφήγηση με αφετηρία τη μείζονος σημασία γνωριμία του με τον Γιώργο Χρονά.
Και μετά στα Άγραφα των Εξαρχείων. Πανκ και σουβλάκια, τι άλλο να ζητήσει κανείς.