podlist.gr

COSMO sta ellinika
COSMO sta ellinika

Δύο βραβευμένες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

#165 Συζητάμε για τις δύο βραβευμένες ταινίες «Με αξιοπρέπεια» και «Η πολυθρόνα στο Πεζοδρόμιο» που προβάλλονται ελεύθερα για το κοινό από την πλατφόρμα του Εrtflix. Η «άγια» ελληνική οικογένεια και η φροντίδα της τρίτης ηλικίας βρίσκονται στο επίκεντρο.https://chat.whatsapp.com/DQbZobebggW5xEKB6kvB4y [email protected] Von Andrea Mavroidis ;Sofia Stavreianidou.

Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

Καταλήψεις στο Βερολίνο: Έλληνες στο κίνημα που άλλαξε μία πόλη

# 234 Πώς γεννήθηκαν οι θρυλικές καταλήψεις του Βερολίνου; Τι άλλαξαν στην πόλη και τι απέμεινε σήμερα; Με τον ακτιβιστή Γιώργο Μεταξά ταξιδεύουμε από το Κρόιτσμπεργκ της δεκαετίας του ’80 μέχρι τα σημερινά house projects και τη νέα στεγαστική κρίση. Von Angela Konti.

Η Ελλάδα σε ένα cocktail: Γιατί τα ελληνικά bars ξεχωρίζουν

# 233 Τι κάνει τα ελληνικά bars να ξεχωρίζουν διεθνώς; Στο Bar Convent Berlin, o Μιχάλης Μένεγος μιλά για cocktails, φιλοξενία, ελληνικά προϊόντα, τη νέα γενιά των bartenders και μια ζωή αφιερωμένη στην κουλτούρα του bar. H ιστορία μιας σκηνής που ταξιδεύει από την Αθήνα στον κόσμο. Von Angela Konti.

Από το γερμανικό σχολείο στο πανεπιστήμιο: Τι είναι το Abitur;

#232 Πώς φτάνει ένα παιδί στο Abitur και ο βαθμός «1» σημαίνει το ίδιο για όλη την Γερμανία; Μιλάμε με την καθηγήτρια στο Βερολίνο Αναστασία Αργυροπούλου και με τη συνδρομή εκπαιδευτικών από άλλα κρατίδια, ξετυλίγουμε τον λαβύρινθο που καλούνται να κατανοήσουν οι ελληνικές οικογένειες. Von Angela Konti.