podlist.gr

COSMO sta ellinika
COSMO sta ellinika

Γιατί είμαστε αναβλητικοί;

# 48 Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι αναβλητικοί και άλλοι όχι; Γιατί κάποιοι από μας αναβάλουμε τις ανιαρές ή δυσάρεστες υποχρεώσεις μας; Μιλάμε με την Ψυχολόγο, Σύμβουλο Υψηλής Επίδοσης και Δημοσίου Λόγου, Νιόβη Κλαυδιανού. Επικοινωνήστε μαζί μας στο cosmostaellinika@rbb-online.de Von Angeliki Konti ;Sofia Stavrianidou.

Πηγή: https://www1.wdr.de/mediathek/audio/cosmo/griechisch/audio----868.html

Περισσότερα επεισόδια

Μια Ελληνίδα του Βερολίνου καινοτομεί: Η νέα κυκλική μόδα

#199 Πώς η επαναχρησιμοποίηση ρούχων και το circular fashion μπορούν να μειώσουν τη σπατάλη πόρων, την υπερπαραγωγή και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της βιομηχανίας; Μιλάμε με τη Δήμητρα Ζαβάκου, ιδρύτρια της now used, για τη μετάβαση της μόδας από τη βιωσιμότητα στην κυκλικότητα και την ανθεκτικότητα. τηλ.: +4915239552639 Von Angela; Stavrianidou Konti.

Μαρία Σαλουβάρδου: Με την τέχνη μου αντιστέκομαι

#198 Με καλεσμένη την διεπιστημονική καλλιτέχνιδα Μαρία Σαλουβάρδου μιλάμε για την πατριαρχία, τη γυναικεία καταπίεση και πώς μετατρέπονται τα υλικά και τα «σκουπίδια» σε πράξεις αντίστασης. Μια συζήτηση για το πώς η δημιουργία γίνεται ρήξη και πολιτική στάση. Von Angela; Stavrianidou Konti.