podlist.gr

COSMO sta ellinika
COSMO sta ellinika

Jazz δύναμη με άρωμα γυναίκας - Bitches Brew

# 28 Tο φεστιβάλ Bitches Brew γίνεται στο Βερολίνο για δεύτερη φορά 26 και 27 Αυγούστου και εμείς μιλάμε με την ψυχή της διοργάνωσης Εύη Φιλίππου, για το πρόγραμμα, τι σημαίνει πειραματική μουσική, γιατί έχει σημασία να ακούμε ζωντανά μουσική και πώς είναι να είσαι γυναίκα μουσικός ιδιαίτερα στο χώρο της jazz. Επικοινωνήστε [email protected] Von Sofia Stavrianidou.

Πηγή: https://www1.wdr.de/mediathek/audio/cosmo/griechisch/audio-jazz-------bitches-brew-100.html

Περισσότερα επεισόδια

Ρατσισμός στην Γερμανία: το πριν και το τώρα

# 219 Πού αρχίζει ο ρατσισμός και πώς βιώνεται στην καθημερινότητα; Ποιος μας προστατεύει σε περίπτωση διακρίσεων; Από προσωπικές εμπειρίες μέχρι τη θεσμική αντιμετώπιση και την ιστορική διάσταση, ξετυλίγουμε μια σύνθετη πραγματικότητα. Von Angela Konti.

Ερμής και ο Κόσμος - Ε5 Καλοκαίρι, Παγωτά & Κλαμπ στο Βερολίνο

#217 Γιατί τα U-Bahn δεν έχουν AC και τι μυρωδιές κρύβει το Βερολίνο το καλοκαίρι; Τα καλύτερα παγωτά, το Badeschiff & οι λίμνες, τα κλαμπ που κινδυνεύουν, η Philharmonie, το Pride και πώς πάει η Γερμανία στο Μουντιάλ. Οδηγός καλοκαιριού! Von Angela Konti.