podlist.gr

Στον κόσμο του σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου Δημήτρη Τζαμουράνη

#207 Με αφορμή την μεγάλη αναδρομική έκθεσή τουστο Αμβούργο μέσα στην άνοιξη 2026, συζητάμε με τον σπουδαίο Έλληνα ζωγράφο Δημήτρη Τζαμουράνη, για την διαδρομή του, την έμπνευση αλλά και την τοποθέτηση του καλλιτέχνη σε έναν σύγχρονο κόσμο γεμάτο προκλήσεις. https://chat.whatsapp.com/DQbZobebggW5xEKB6kvB4y Von Angela; Stavrianidou Konti.

Πηγή: https://www1.wdr.de/mediathek/audio/cosmo/griechisch/audio-cosmo-sta-ellinika-140.html

Περισσότερα επεισόδια

Ερμής και ο Κόσμος - Ε5 Καλοκαίρι, Παγωτά & Κλαμπ στο Βερολίνο

#217 Γιατί τα U-Bahn δεν έχουν AC και τι μυρωδιές κρύβει το Βερολίνο το καλοκαίρι; Τα καλύτερα παγωτά, το Badeschiff & οι λίμνες, τα κλαμπ που κινδυνεύουν, η Philharmonie, το Pride και πώς πάει η Γερμανία στο Μουντιάλ. Οδηγός καλοκαιριού! Von Angela Konti.

Η ελληνική φωνή στην γερμανική ραδιοφωνία

#216 Ταξιδεύουμε στην ιστορία της ελληνόγλωσσης ραδιοφωνίας στη Γερμανία, με την Διευθύντρια της ελληνικής Deutsche Welle, Δήμητρα Κυρανούδη. Από την ιστορική εκπομπή του Μονάχου έως τα νέα ελληνόφωνα μεταναστευτικά προγράμματα. Von Angela; Stavrianidou Konti.

Όταν το σώμα γίνεται έργο – Γιάννης Παππάς

#215 Πώς γίνεται το σώμα εργαλείο έκφρασης; Ο εικαστικός performer Γιάννης Παππάς μπαίνει στο σύμπαν της Marina Abramović και μας μιλά για τη συμμετοχή του στο Balkan Erotic Epic. Μια συζήτηση για τη σχέση με το κοινό και τα όρια της έκθεσης. Von Angela Konti.