podlist.gr

Συναυλίες Έλλήνων στην Γερμανία *Augsburg sta ellinika*

#150 Μιλάμε με τον Κώστα Κουκουρίγκο που μας ενημερώνει για τις προκλήσεις που υπάρχουν, όταν διοργανώνει κανείς ελληνικές συναυλίες και για τους Ελληνες καλλιτέχνες που πρόκειται να δούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ταξιδεύουμε στο Augsburg! https://koinotita-augsburg.jimdofree.com/ Von Angela Konti ;Sofia Stavrianidou.

Πηγή: https://www1.wdr.de/mediathek/audio/cosmo/griechisch/audio-----augsburg-sta-ellinika-100.html

Περισσότερα επεισόδια

Ο Γιάννης Στεργίου ανάμεσα σε δύο μουσικές πατρίδες - *Darmstadt

# 161 Πώς είναι να ζεις και να δημιουργείς ως Έλληνας μουσικός στο Βερολίνο; Τι σημαίνει να διασκευάζεις “Υπάρχω” και να αφιερώνεις βραδιές στον Μίκη; Με τον μουσικό Γιάννη Στεργίου μιλάμε για όλα αυτά που τελικά δεν χωράνε σε λέξεις, αλλά σε ήχους. https://www.chiefox.tk/Ακόμα ταξιδεύουμε στην Ελληνική Κοινότητα Ντάρμσταντ και Περιχώρων Von Angela Konti ;Andrea Mavroidis.

Η ζωή της Αφρίν στην κλιματική κρίση

#160 Μιλάμε με τον Αγγελο Ράλλη, σκηνοθέτη της ταινίας «Η Αφρίν στον καιρό της πλημμύρας» που μας βάζει στον κόσμο της 13χρονης Αφρίν που έχασε τα πάντα με τις φοβερές πλημμύρες του ποταμού Βραχμαπούτρα. Ένα ταξίδι ενηλικίωσης με μεγάλο οικολογικό ενδιαφέρον και μαγικές εικόνες. cosmostaellinika@rbb-online.de Von Andrea Mavroidis ;Sofia Stavrianidou.

AHEPA ο μεγαλύτερος ομογενειακός οργανισμός – *Haar sta ellinika

#159 Ο ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1922 σαν αδελφότητα προστασίας των Ελλήνων από την Κου-Κλουξ-Κλαν. Για το φιλανθρωπικό έργο, τις δράσεις, το έργο και την προσφορά στους Έλληνες, μετανάστες και μη, μιλάμε με τον Πρόεδρο του ΑΧΕΠΑ Φρανκφούρτης κ. Νικόλαο Μίχο. Ταξιδεύουμε στην ελληνική κοινότητα του Haar στην Βαυαρία. https://gghaar.de/ Επικοινωνήστε μαζί μας: Von Angela Konti ;Sofia Stavrianidou.