podlist.gr

Αν τα σκυλιά εξουσιάζαν τον κόσμο | Σαρδάμ Πόντκαστ #25- Σπήλιος Φλώρος

Πως αντεδρασα σε ένα τρομαχτικό εσκαπε ρουμ;

Τι είναι το βιολογικό ρολόι;

Γιατι όλοι "δινουν προσφορές;"

Πως θα ήταν ο κόσμος αν τον εξουσιάζαν τα σκυλιά;


Αυτά και πολλά άλλα τζέρτζελα στο σημερινό επεισόδιο!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/spiliosfl/episodes/25--e2lq52e

Περισσότερα επεισόδια

"Έχω υπάρξει ένα προϊόν" | Μιχάλης Χατζηγιάννης – Δεν παίζει άγχος Podcast #67

Σήμερα φιλοξενούμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Έναν καλλιτέχνη με τεράστια πορεία στη σύγχρονη ελληνική μουσική που έχει γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Οι καλύτερες δικαιολογίες για να πακετώσεις κάποιον | Σαρδάμ Πόντκαστ #65

Πως να ακυρώσεις μια έξοδο που έχεις κανονίσει;Πως να μην κανονίσεις εξ αρχής;Πως να φύγεις μια ώρα αρχίτερα απο κάπου;Αυτά και πολλά άλλα τζέρτζελα στο σημερινό επεισόδιο με τις καλύτερες και χειρότερες δικαιολογίες στον κόσμο!

“ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΡΥΣΟ ΦΟΙΝΙΚΑ” | Βασίλης Κεκάτος – Δεν παίζει άγχος Podcast #66

Σήμερα φιλοξενούμε τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτο! Ο Βασίλης Κεκάτος είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Έχει δημιουργήσει πολλές ταινίες μικρού μήκους όπως το" Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς" ενώ παρουσίασε την πρώτη του τηλεοπτική σειρά Milky Way. Αυτές τις μέρες βγήκε στους κινηματογράφους η πρώτη ταινία μικρού μήκους που έφτιαξε το "Οι Άγριες Μέρες Μας"