podlist.gr

Μια συζήτηση με τον Γιώργο Χατζηπαύλου- Δεν παίζει άγχος Podcast #21

Στο σημερινό Podcast μιλάμε με τον Γιώργο Χατζηπαύλου για τα πρώτα βήματα ενός κωμικού, και φτάνουμε στον απόλυτο στόχο που είναι μια σόλο παράσταση και τι δυσκολίες μπορεί να κρύβει. Μια συζήτηση που θα βοηθήσει πολύ νέους κωμικούς και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως είναι η ζωή ενός κωμικού πίσω απο τη σκηνή, και πως δουλεύει τα κείμενα του.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/spiliosfl/episodes/-----Podcast-21-e1gttd0

Περισσότερα επεισόδια

ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΖΩΩΝ | Σαρδάμ Πόντκαστ #55

Έχουν οι αγελάδες στενούς φίλους;Έχει κατάθλιψη ένας αρουραίος;Τι είναι ο ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ και γιατί χειρίζεται τα χρήματα καλύτερα απο εμένα;Σου προκαλούν οι αράχνες στύση 4 ώρες;Αυτά και πολλά άλλα τζέρτζελα στο σημερινό επεισόδιο!!

Συμβουλευτείτε τον κωμικό σας! | Σαρδάμ Πόντκαστ #54

Ποιος εχει οικογενειακο γιατρο;Ποιος εχει προσωπικο λογιστή;Ποιος εχει κατοικιδιο παπαγαλο;Αυτα και πολλά άλλα τζέρτζελα στο σημερινό επεισόδιο!!*Πριν το ακουσετε συμβουλευτειτε τον φαρμακοποιο η τον γιατρο σας.*