podlist.gr

Μια συζήτηση με τον Π.Ι.Ε.Β. - Δεν παίζει άγχος Podcast #18

Ο Π.Ι.Ε.Β. (Παναγιώτης Ι.Ε. Βασιλείου) είναι συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Χαλκίδα, κατοικεί και δημιουργεί στην Αθήνα. Απόφοιτος Ανώτερης Δραματικής σχολής. (2010) Από το 2010 έως σήμερα έχει συμμετάσχει 15 θεατρικές παραγωγές από τις οποίες τις περισσότερες έχει σκηνοθετήσει και γράψει. Έχει εκδώσει τρία βιβλία με ποιήματα και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκδόσεις. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας ‘’The Bad Poetry Social Club’’ με τους οποίους έχουν οργανώσει αναλόγιες παρουσιάσεις, ποιητικές performances, θεατρικές performances, spoken word/slam poetry lives και εκθέσεις, σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/spiliosfl/episodes/-----Podcast-18-e1c82fl

Περισσότερα επεισόδια

Οι καλύτερες δικαιολογίες για να πακετώσεις κάποιον | Σαρδάμ Πόντκαστ #65

Πως να ακυρώσεις μια έξοδο που έχεις κανονίσει;Πως να μην κανονίσεις εξ αρχής;Πως να φύγεις μια ώρα αρχίτερα απο κάπου;Αυτά και πολλά άλλα τζέρτζελα στο σημερινό επεισόδιο με τις καλύτερες και χειρότερες δικαιολογίες στον κόσμο!

“ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΡΥΣΟ ΦΟΙΝΙΚΑ” | Βασίλης Κεκάτος – Δεν παίζει άγχος Podcast #66

Σήμερα φιλοξενούμε τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτο! Ο Βασίλης Κεκάτος είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Έχει δημιουργήσει πολλές ταινίες μικρού μήκους όπως το" Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς" ενώ παρουσίασε την πρώτη του τηλεοπτική σειρά Milky Way. Αυτές τις μέρες βγήκε στους κινηματογράφους η πρώτη ταινία μικρού μήκους που έφτιαξε το "Οι Άγριες Μέρες Μας"