podlist.gr

Μια συζήτηση με τον Π.Ι.Ε.Β. - Δεν παίζει άγχος Podcast #18

Ο Π.Ι.Ε.Β. (Παναγιώτης Ι.Ε. Βασιλείου) είναι συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Χαλκίδα, κατοικεί και δημιουργεί στην Αθήνα. Απόφοιτος Ανώτερης Δραματικής σχολής. (2010) Από το 2010 έως σήμερα έχει συμμετάσχει 15 θεατρικές παραγωγές από τις οποίες τις περισσότερες έχει σκηνοθετήσει και γράψει. Έχει εκδώσει τρία βιβλία με ποιήματα και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκδόσεις. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας ‘’The Bad Poetry Social Club’’ με τους οποίους έχουν οργανώσει αναλόγιες παρουσιάσεις, ποιητικές performances, θεατρικές performances, spoken word/slam poetry lives και εκθέσεις, σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/spiliosfl/episodes/-----Podcast-18-e1c82fl

Περισσότερα επεισόδια

"Έχω υπάρξει ένα προϊόν" | Μιχάλης Χατζηγιάννης – Δεν παίζει άγχος Podcast #67

Σήμερα φιλοξενούμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Έναν καλλιτέχνη με τεράστια πορεία στη σύγχρονη ελληνική μουσική που έχει γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Οι καλύτερες δικαιολογίες για να πακετώσεις κάποιον | Σαρδάμ Πόντκαστ #65

Πως να ακυρώσεις μια έξοδο που έχεις κανονίσει;Πως να μην κανονίσεις εξ αρχής;Πως να φύγεις μια ώρα αρχίτερα απο κάπου;Αυτά και πολλά άλλα τζέρτζελα στο σημερινό επεισόδιο με τις καλύτερες και χειρότερες δικαιολογίες στον κόσμο!