podlist.gr

"ΤΟ ΡΑΠ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ" | Beats Pliz - Δεν παίζει άγχος Podcast #29

Ο Beats Pliz είναι μουσικός παραγωγός και βιντεογράφος από την Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ που απαθανατίζει την διαδικασία δημιουργίας του ομώνυμου μουσικού album "Arte Povera" το οποίο σκηνοθετήθηκε και παράχθηκε από τον ίδιο. Ο δίσκος συνδυάζει δύο τελείως διαφορετικά είδη μουσικής, αυτά της κλασικής συμφωνικής μουσικής και του rap. Ο Beats Pliz συνέθέσε original κομμάτια συμφωνικής μουσικής, ταξίδεψε σε 3 διαφορετικά στούντιο της Ευρώπης για να τα ηχογραφήσει από ορχήστρες ανωτάτου επιπέδου, τα μετέτρεψε σε rap beats και επιστράτευσε τους δημοφιλέστερους rap artists στην Ελλάδα, (BLOODY HAWK, DANI GAMBINO, ΕΘΙΣΜΟΣ, HAWK, ΛΕΞ, ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΣΑΝΤΑΜ, VLOSPA, WANG) να ραπάρουν πάνω σε αυτά.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/spiliosfl/episodes/Beats-Pliz------Podcast-29-e241k5s

Περισσότερα επεισόδια

Οι καλύτερες δικαιολογίες για να πακετώσεις κάποιον | Σαρδάμ Πόντκαστ #65

Πως να ακυρώσεις μια έξοδο που έχεις κανονίσει;Πως να μην κανονίσεις εξ αρχής;Πως να φύγεις μια ώρα αρχίτερα απο κάπου;Αυτά και πολλά άλλα τζέρτζελα στο σημερινό επεισόδιο με τις καλύτερες και χειρότερες δικαιολογίες στον κόσμο!

“ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΡΥΣΟ ΦΟΙΝΙΚΑ” | Βασίλης Κεκάτος – Δεν παίζει άγχος Podcast #66

Σήμερα φιλοξενούμε τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτο! Ο Βασίλης Κεκάτος είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Έχει δημιουργήσει πολλές ταινίες μικρού μήκους όπως το" Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς" ενώ παρουσίασε την πρώτη του τηλεοπτική σειρά Milky Way. Αυτές τις μέρες βγήκε στους κινηματογράφους η πρώτη ταινία μικρού μήκους που έφτιαξε το "Οι Άγριες Μέρες Μας"