Διατροφικά έθιμα του Πάσχα
Σε αυτήν την εκπομπή «Δια..τροφής, ο λόγος! Ο τρόπος του «τρέφεσθαι» αναλύουμε μαζί τα διατροφικά έθιμα του Πάσχα. Το ψάρι της Κυριακής των Βαΐων, τα κόκκινα αυγά της Μεγάλης Πέμπτης, η αλάδωτη Μεγάλη Παρασκευή και η μαγειρίτσα του Μεγάλου Σαββάτου κάτω από το μικροσκόπιο με σκοπό να αναλύσουμε τη διατροφική τους αξία.
Για περισσότερες πληροφορίες, όπως επίσης και για να μοιραστούμε ιδέες σχετικές με το φαγητό, ή ακόμη και για να συζητήσουμε τις δικές σας απορίες ή τις δικές σας ανησυχίες σχετικά με τη διατροφή, βρείτε με στο Instagram: dia.trofis.ologos
και στο Facebook: Μαργιάννα Μανώλη Διαιτολόγος Διατροφολόγος.
«Να θυμάστε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας.
Και να μην ξεχνάτε πως εμείς ορίζουμε το φαγητό μας και όχι το φαγητό μας εμάς.»
Πηγή: https://diatrofhs-o-logos-o-tropos-toy-trefesthai.castos.com/episodes/diatrofika-ethima-toy-pasxa