podlist.gr

Το μενού της 25ης Μαρτίου

Σε αυτήν την εκπομπή «Δια..τροφής, ο λόγος! Ο τρόπος του «τρέφεσθαι» συζητάμε μαζί για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Ποια η θρεπτική αξία του παραδοσιακού φαγητού της ημέρας αυτής; Ο αγαπημένος μπακαλιάρος και η σκορδαλιά στο μικροσκόπιο. Μαζί μερικές συμβουλές για ακόμη πιο θρεπτική κατανάλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως επίσης και για να μοιραστούμε ιδέες σχετικές με το φαγητό, ή ακόμη και για να συζητήσουμε τις δικές σας απορίες ή τις δικές σας ανησυχίες σχετικά με τη διατροφή, βρείτε με στο Instagram: dia.trofis.ologos

και στο Facebook: Μαργιάννα Μανώλη Διαιτολόγος Διατροφολόγος.

«Να θυμάστε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας.

Και να μην ξεχνάτε πως εμείς ορίζουμε το φαγητό μας και όχι το φαγητό μας εμάς.»

Πηγή: https://diatrofhs-o-logos-o-tropos-toy-trefesthai.castos.com/episodes/to-menoy-ths-25hs-martioy

Περισσότερα επεισόδια