podlist.gr

Τοποθέτηση για γάμο ομοφυλοφίλων

Στο σημερινό πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής "είμαι κατά" θα δούμε ακριβώς το γιατί θα πρέπει εμείς να έχουμε καθοριστική γνώμη για το τι κάνουν ενήλικες, που συναινούν μεταξύ τους, χωρίς να μας επηρεάζει σε κανένα τομέα της δικής μας δραστηριότητας συνολικά. Θα ορίσουμε το ποιος είναι γονιός και ποιος ο ρόλος του, θα δούμε το πως έχει εξελιχθεί η κοινωνία και γιατί αυτό συνολικά είναι ενάντια στη φύση.

Στα έξτρα του επεισοδίου, το πως η πολιτική τοποθέτηση και η κοινωνική στάση επηρεάζει το χιούμορ, η περιοδεία στην Ευρώπη και η νέα παράσταση.

Περισσότερα επεισόδια

Τοποθέτηση για εισβολή στη Βενεζουέλα

Στο σημερινό επεισόδιο θα εξετάσουμε τα πρόσφατα γεγονότα με την εισβολή τον βομβαρδισμό και την απαγωγή του Μαδούρο από τους Αμερικανούς για δύο λόγους. Για τα ναρκωτικά και την ειρήνη. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.Στα έξτρα του επεισοδίου οι παραστάσεις στα Τρίκαλα και την Αρχιτεκτονική και οι επόμενες στη Θεσσαλία.

Τοποθέτηση για κινητοποιήσεις αγροτών

Στο σημερινό επεισόδιο θα εξετάσουμε τα αιτήματα των αγροτών και τη συνθήκη τους, οι οποίοι δεν μπορούν όπως φαίνεται να κάνουν ένα πράγμα σωστά και πλέον στηρίζονται στη συνδρομή της αστυνομίας για να κλείσουν τους δρόμουςΣτα έξτρα του επεισοδίου, το rollin under και το killing in the name of στα Τρικαλινά.

Τοποθέτηση για Φραπέ

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την κατάθεση του Φραπέ στην εξεταστική της βουλής, το πως μιλάνε οι άνθρωποι με τα μάτια αν θέλουν και το πόσο εύγλωτη μπορεί να είναι η σιωπή κυρίως όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο να πεις.Στα έξτρα του επεισοδίου η Ηγουμενίτσα, η Λευκάδα και τα Γιάνεννα.