podlist.gr

Τοποθέτηση για κλιμάκωση στη μέση ανατολή

Στο σημερινό επεισόδιο θα ασχοληθούμε με τα τεκταινόμενα στη μέση ανατολή που όσο να πεις φέρνουν μια ανάσα αισιοδοξίας για τον τόπο. Φαίνεται οτι η προσέγγιση της αποκλιμάκωσης της έντασης μέσω της διαρκούς κλιμάκωσής της, όχι μόνο είναι σωστή και αποτελεσματική αλλά μας δίνει και οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα του τύπου "μετά το λύκειο τι;" και είναι ωφέλιμη για το περιβάλλον.
Στα έξτρα του επεισοδίου, μεγάλα νέα, μεγάλο άγχος και μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λες.

Περισσότερα επεισόδια

Τοποθέτηση για δηλώσεις Οικονόμου

Στο σημερινό επεισόδιο θα εξετάσουμε το θέμα των ανθρώπων με αναπηρία, το πόσο δύσκολο είναι να ζει κανείς με βασικά προβλήματα στη ζωή του όπως η αδυναμία ενσυναίσθησης και το γιατί μαθαίνουμε τη ζωή στο πεζοδρόμιο.Στα έξτρα του επεισοδίου ο μεσοπόλεμος και η οπαδική βια.

Τοποθέτηση για κινητοποιήσεις Τεμπών

Στο σημερινό επεισόδιο και κατόπιν των περιορισμένων χωροχρονικά συγκεντρώσεων για τα τέμπη θα δούμε λίγο πιο προσεκτικά το μήνυμα του ΠΘ που αποδεικνύει όχι μόνο ότι είναι ο καταλληλότερος για τη θέση του αλλά και για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσηςΣτα έξτρα του επεισοδίου, το σύνταγμα και ο Τραμπ.

Τοποθέτηση για τα δυο χρόνια από τα Τέμπη

Στο σημερινό επεισόδιο αφού εξετάσουμε τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν την υπόθεση των Τεμπων θα επιβεβαιώσουμε την αρχική υπόθεση και θα καταλήξουμε και εμείς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος και συγκεκριμένα δικό μας.Στα έξτρα του επεισοδίου, η μακεδονία, το τουρ και η Παρασκευή.