podlist.gr

Τοποθέτηση για πλειστηριασμούς

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τι γίνεται όταν επιτέλους ο νόμος λειτουργεί, και τι επιπτώσεις έχει αυτό για το δίκαιο του ισχυρότερου. Θα εξετάσουμε το που ακριβώς έγκειται η ευθύνη του δανειολήπτη και τέλος θα δούμε το τι αποτέλεσμα έχει το να κάνει επιτέλους ο καθένας τη δουλειά του.
Στα έξτρα του επεισοδίου, το φεστιβάλ κωμωδίας Τρικάλων και το πως στα Τρίκαλα λένε όλοι τα φαγητά με τον σωστό τρόπο.

Περισσότερα επεισόδια

Τοποθέτηση για Αμβλώσεις Καρυστιανού

Στο σημερινό επεισόδιο θα εξετάσουμε την δήλωση της κυρίας Καρυστιανού σχετικά με το δικαίωμα στις αμβλώσεις, το οποίο έχει οξύνει το κλίμα στον δημόσιο διάλογο και θα δούμε το γιατί το αν συμφωνείς ή διαφωνείς με κάποιον άνθρωπο είναι καθοριστικό για τον αγώνα των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών για δικαίωση.Στα έξτρα του επεισοδίου, το ίδιο με το κανονικό επεισόδιο. Το σοκ.

Τοποθέτηση για έκσταση Βαρουφάκη

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε γιατί η είδηση που σόκαρε το πολιτικό μας σύστημα, η είδηση για το τι έκανε ο ΓιάΝης πριν 40 χρόνια στην Αυστραλία πήρε προτεραιότητα σε σχέση με τα γεγονότα στο Ιράν και την Αμερική και γιατί δικαίως κινητοποίησε την Ελληνική δικαιοσύνη.Στα έξτρα του επεισοδίου το συνεργείο, η περιοδεία και η Θεσσαλία με τους αγρότες.

Τοποθέτηση για εισβολή στη Βενεζουέλα

Στο σημερινό επεισόδιο θα εξετάσουμε τα πρόσφατα γεγονότα με την εισβολή τον βομβαρδισμό και την απαγωγή του Μαδούρο από τους Αμερικανούς για δύο λόγους. Για τα ναρκωτικά και την ειρήνη. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.Στα έξτρα του επεισοδίου οι παραστάσεις στα Τρίκαλα και την Αρχιτεκτονική και οι επόμενες στη Θεσσαλία.